📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
smc napisał/a:
How you are?
Ok!
Bo to obruch tam tak powiedzieć. Jakby w Polsce znajomych pytać "jak u ciebie?" to była by litania o: chorobach, kosztach życia, problemach rodzinnych a na końcu awantura o bieżące wydarzenia polityczne
tylko nie dzwoń na 911 bo zbankrutujemy xd
Kurwa ze śniegu wyskoczył jakiś hobbit, myślałem że to dziecko a to dorosły hobbit z pizdą prosto ze Śródziemia. Też bym się wystraszył na miejscu typa. Nie dziwota że spadł.
Bo to obruch tam tak powiedzieć. Jakby w Polsce znajomych pytać "jak u ciebie?" to była by litania o: chorobach, kosztach życia, problemach rodzinnych a na końcu awantura o bieżące wydarzenia polityczne
Wygraleś. skrzynkę browara wirtualnego.
A baba na końcu zrobiła to, co umie najlepiej: spierdoliła
Kurwa... Kto się tak nie spierdolił z drzewa za dzieciaka, tak że mu oddech odjęło, to niech pierwszy kamieniem rzuci.
opeekxdd napisał/a:
Kurwa... Kto się tak nie spierdolił z drzewa za dzieciaka, tak że mu oddech odjęło, to niech pierwszy kamieniem rzuci.
Widocznie byłeś fajtlapą bo za młodu z kolegami wchodziliśmy na nie jedno drzewo i jakoś nikt z niego nie spadł.
AlbertoNihilo napisał/a:
Widocznie byłeś fajtlapą bo za młodu z kolegami wchodziliśmy na nie jedno drzewo i jakoś nikt z niego nie spadł.
Taki twardziel byłeś by teraz z miękkimi fajami na sadolu siedzieć?
Żeby mieć somsiada pod ręką do przytrzymania drabiny i nie skorzystać -.- ...
Niektórzy rodzą się debilami, inni obierają tą drogę.
Niektórzy rodzą się debilami, inni obierają tą drogę.
Miałem kiedyś podobną sytuację, też wychodziłem w zimie po drabinie która się ześlizgnęła i noga wpadła mi pomiędzy szczeble, nie złamałem jej ale tak przyjebałem że przez kilka tygodni ledwo chodziłem i bolało jak cholera.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów