📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Hahaha makłowicz się w tańcu nie poerdolił
Patrycjo nie bulwersuj się tak bo dostaniesz okresu.
Elpolaco napisał/a:
Chuj nu w tłusty pysk
O ja pierdole ale dojebałes do pieca. Niech mnie dunder swisnie. Widać jesteś nie obeznany/obeznana obrzezany na tej stronie. Od Pana Makłowicza się proszę odpierdolic. Zapewne nie tylko ja tak myślę
Miszczu nad miszcze. Facet ma gadkę, pomysł na życie, brak przeszłości w UB i do tego jest inteligentny jak czort. Nic dziwnego że 99,9% tutejszych bywalców nie kuma o co kaman - nie ta liga. A niejaki Elpolaco to powinien zmienić nick na Elpojebo lub Elpopierdoleiro... wybór pozostawiam zainteresowanemu. Howgh! (dla Elpolaco: rzekłem!)
Akurat moja dziewczyna ma na imię Patrycja, puściłem to przy obiedzie jak zrobiła, od 2 dni żre kanapki na obiad albo gotowce
Teraz to by się nie odważył, bo poprawność polityczna wyjebała w kosmos.
Te programy kulinarne to jednak nic się nie zmieniły. Jak były zjebane, tak dalej są zjebane...
Pan Makłowicz to nasze dobro narodowe. A ty Elpolaco realizuj swoje oralne marzenia o kutandze w ustach gdzie indziej.
Jak on mi zaimponował
Nie lubie tego małego pejsatego chuja
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów