Siemka jestem młody ( korzystam z tego serwisu bo lubię i CH komu do tego )
U mnie w szkole Nauczyciel wyraża aprobatę by jeden debil obrażał innych uczniów za ich zajęcia osobiste np granie w karty lub szachy serio u nas w szkole grać w to niewolno
gra w monetę znacie ? bierze się dużą monetę kręci się ją kolejno uderzając raz tylko raz jedna osoba może palcem walnąć by się kręciła jak zjeb.... to kładzie się monetę na stole a on pięścią przyciska do stołu rozpędza się monetę by jeb......... w kostki palców przyłożonej pięści w to wolno grać
3 rozpędzone monety leje się krew serio ( nie przy dzieciach trza mocno rozpędzić monetę )
jeden z uczniów nazwał nas zjeba...mi masochistami i pedałami bo lubimy jak nas biją nauczyciel powiedział "No , właśnie a może byście grali w te swoje karty i monetę na pieniądze ( namawianie do hazardu jest karalne ale kij z tym )
dostał wpierd*l od nas bo powiedział to za nauczycielem poza tym nauczyciel nie zareagował i jak mu zwróciliśmy najpierw uwagę nauczyciel go bronił bo on czyta książkę ( gówno prawda ) i chodzi na zajęcia sportowe z wf z judo po północy w kościele zagranicą więc może ( mimo ze nauczyciel kablował na nas do dyry i śmiał się nam w twarz jak dopiero co nakablował i wracał od dyry BO GRALIŚMY W TYSIĄCA my nie robiliśmy jak on ) za to co zrobiliśmy na Policji zostaliśmy oskarżeni o hazard przemoc obrażanie funkcjonariusza szkoły ( ale nie uprawionego do takiego zachowania nosz k..... ) i o to że jesteśmy psychiczni bo okaleczamy się sami
ÓW niby ofiara wpierd*lu a w Polsce popełniają samobójstwo ludzie z kulą w głowie i plecach postrzeleni 5 razy i zawiązanymi rękoma fabryki i cukrownie likwidują i 1 zł za cukier jest 5 zł
i nikt nie wie kurva czemu ?