Jak go spotkam to na własny koszt kupuje Wódkę i mu polewam!
Jak go spotkam to na własny koszt kupuje Wódkę i mu polewam!
jagiellonski24.pl | pulaski.pl | mises.plMakłowicz rozprawia o spapranej przez AWS konstytucji a tu jeden ni z gruchy ni z pietruchy z pedałami wyskakuje.
walić ile wlezie w Arabów (terrorystów)
jedz smialo mordowac "terrorystow", ktorzy zrobili ci tyle zlego. przy okazji pomozesz oddac naszym przyjaciolom z wall street surowce i wplywy, ktorych potrzebuja, zeby moc sie o nas troszczyc
To jest moje przesłanie skierowane do lewicowych dziennikarzy i generalnie do całej inteligencji. Pamiętajcie, że każdy z was zapłaci za swoją nieszczerość i tchórzostwo.(...) Raz się skurwisz —kurwą zostaniesz-George Orwell
3 razy zostałem złapany jak przechodziłem na czerwonym świetle. Od straży miejskiej mandat, policja mnie dwa razy puściła, jedynie pani coś sapała, że mogę jak już to przebiegać a nie przechodzić jak modelka po wybiegu. Kwestia rozmowy.
W Policji pracują ludzie których dość słabo chroni prawo, jednak co ciekawe jak się po nich zadzwoni to zawsze przyjeżdżali, miałem 3 przykłady będąc u znajomego na ruczaju. Z 2 strony nawet jak zamkną to na 24 godziny bo prawo polskie jest kulawe.
A ci którzy plują jadem, że za piwo ich pociecha została przyłapana a kibole nie, płakali by tak samo jakby policja przymykała oko na piwo. "Oni pijo w dzień a policja nic z tym nie robi, o!". Zauważmy, że tak samo rodzice chuliganów pierdolą, że ich dziecko jest dobre a policja się uwzięła. No kurwa.
Wracając do czerwonego światła, jestem wdzięczny, że za to ściagaja, bo w Polsce za przejechanie pieszego, nie ważne czy to jego wina czy nie, kierowca ma przejebane. A jak jużto zrobi na światłach to chuj w dupe umarł w butach.
Ps, nie widziałem jeszcze policji z psem w inny dzień niż mecze. Pewno zakopcili całe planty.
Punkt widzenia w tym kraju zależy często od punktu siedzenia.
Wracając do reszty jego wypowiedzi, najwazniejszej. Ma stu procentową racje.
ja pierdole, jeszcze raz zobacze, ze ktos sie sadzi do Stuhra, za to, ze wykonal swoja prace, czyli zagral w filmie to pierdolne go w leb i zrzuce do Wisly z gangbang gownem i tym disco polowym szajsem co leci non top w radio... rownie dobrze mozna sie zjebac do taksowkarza, ze jedna reka kreci kierownica wchodzac w zakret.. aktor to aktor kurwa, czepiajcie sie adwokatow co sprzedadza wszystko dla kasy. EOT
Ja się rzucam do sztura. Aktor to nie kurwa, to odpowiedzialność za role któe się przyjmuje, bo rola jaką się zagrało wpływa na bardzo wiele rzeczy.
No chyba że ktoś chce nosić sobie szaty aktorskiej dziwki. I wtedy niech nie ma pretensji że ma opinię dziwki właśnie i zdrajcy.
Ja się rzucam do sztura. Aktor to nie kurwa, to odpowiedzialność za role któe się przyjmuje, bo rola jaką się zagrało wpływa na bardzo wiele rzeczy.
No chyba że ktoś chce nosić sobie szaty aktorskiej dziwki. I wtedy niech nie ma pretensji że ma opinię dziwki właśnie i zdrajcy.
Zacna ilość ostrzeżeń na Twym koncie Panie... Ostrożności trochę bo popełnią Ci samobójstwo:)
Ale Stuhr juz mnie nie jara... i całe towarzystwo ogólnie nadajace się jedynie dospeluny , procz Makłowicza bez wyrazu bez smaku ... tępe uśmieszki.... Makłowicz już raczej w TVN nie bedzie miłym gościem:)
Gratuluje pięknej mowy....