No kurwa o ile wiem jointy są zakazane w Polsce więc o co chodzi?
3 razy zostałem złapany jak przechodziłem na czerwonym świetle. Od straży miejskiej mandat, policja mnie dwa razy puściła, jedynie pani coś sapała, że mogę jak już to przebiegać a nie przechodzić jak modelka po wybiegu. Kwestia rozmowy.
W Policji pracują ludzie których dość słabo chroni prawo, jednak co ciekawe jak się po nich zadzwoni to zawsze przyjeżdżali, miałem 3 przykłady będąc u znajomego na ruczaju. Z 2 strony nawet jak zamkną to na 24 godziny bo prawo polskie jest kulawe.
A ci którzy plują jadem, że za piwo ich pociecha została przyłapana a kibole nie, płakali by tak samo jakby policja przymykała oko na piwo. "Oni pijo w dzień a policja nic z tym nie robi, o!". Zauważmy, że tak samo rodzice chuliganów pierdolą, że ich dziecko jest dobre a policja się uwzięła. No kurwa.
Wracając do czerwonego światła, jestem wdzięczny, że za to ściagaja, bo w Polsce za przejechanie pieszego, nie ważne czy to jego wina czy nie, kierowca ma przejebane. A jak jużto zrobi na światłach to chuj w dupe umarł w butach.
Ps, nie widziałem jeszcze policji z psem w inny dzień niż mecze. Pewno zakopcili całe planty.
Punkt widzenia w tym kraju zależy często od punktu siedzenia.
Wracając do reszty jego wypowiedzi, najwazniejszej. Ma stu procentową racje.