18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:10
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-08, 0:14
Makłowicz o Państwie Polskim
K................0 • 2013-01-04, 0:54
Niby zwykły kucharz ale mądrze gada!
Jak go spotkam to na własny koszt kupuje Wódkę i mu polewam!

Zgłoś
Popielniczka 2013-01-04, 10:15
Pan M. zapomniał powiedzieć jak sam korzysta z dobroci państwa Polskiego (a przynajmniej robił to parę lat temu), chodząc po Krakowie i jedząc na koszt restauratorów, jak ktoś kazał sobie zapłacić to był obsmarowany w gazecie

Wy, którzy nienawidzicie Żydów tak bardzo. Dlaczego zaadoptowaliście ich religię.
— Fryderyk Nietzsche do chrześcijan-antysemitów
Zgłoś
Sigonek 2013-01-04, 10:41 1
Smutne, ale prawdziwe. W naszym gównianym państwie nic nie jest takie jakie być powinno. Zaczynając od rządu, a na prawie kończąc. Niestety to jest tylko i wyłącznie wina ludzi. Sami sobie wybierają ten los w przytoczonych "powszechnych wyborach" głosując a na PO,PiS,SLD,PSL,RP.. Te partie róznią się od siebie tylko nazwą, gdyż ich programy polityczne są nakierunkowane na LEWO.
Nie dziwcie się więc, że policja zachowuje sie jak MO czy SB.
Zgłoś
Dildowagins 2013-01-04, 11:00 3
Szczur jak to szczur bezpardonowo musiał się wpierdolić i polizać kilka dupsk...

jagiellonski24.pl | pulaski.pl | mises.pl
Zgłoś
karfi 2013-01-04, 11:18
Już się prawica jak muchy do gówna zleciała.
Makłowicz rozprawia o spapranej przez AWS konstytucji a tu jeden ni z gruchy ni z pietruchy z pedałami wyskakuje.
Zgłoś
TomdeX 2013-01-04, 11:28
I dlatego wybieram się do woja, a nie do policji, w Policji dupę grzejesz i łapiesz kogoś kogo osobiście nie chcesz łapać, w woju jest inaczej, bronisz kraju przed najazdem jakiś ludzi, masz jasno określony cel, wyjedziesz do Afganu też masz określony cel, walić ile wlezie w Arabów (terrorystów). Polska to dziwny kraj i Makłowicz tylko to głośno powiedział, ale chyba każdy już o tym wie, że za takich rządów bliżej nam do ZSRR, niż do wolnej Polski.

Życie jest sadistic.
Zgłoś
p................a 2013-01-04, 11:29 4
ktoś powiedział ze stuhr jest dobry aktorem xD Chciałem tylko powiedzieć ze gra niezle ale nie miałby szans na wybicie sie gdyby nie naziwsko i koneksje ojca ryj ma okropny w kazdym filmie mnie irytuje i gra ciote na dodatek jest zydem i widac ze palma uderza do glowy widac ze jest impotentem umysłowym skoro na ekranie umie tylko wypowiedziec napisany przez kogos innego fragment i za to wszyscy go lubia ale jak juz sam musi cos powiedziec to sie kompromituje i wszystkich wkurza jest wiele takich przykładów :d kolo jest poprostu glupi i nie piszcie mi tutaj ze jestesm polaczkiem cebulaczkiem bo mu zazdroszcze ze doszedl do czegos bo taka pseudo karriere ukierunkowana przez ojca to ja mam w dupie
pozdrawiam
Zgłoś
BIGSON 2013-01-04, 11:30 1
Niedługo Makłowicz "popełni" samobójstwo ^^
Zgłoś
inwalida_umysłowy 2013-01-04, 11:41 2
Piwko za Makłowicza.
Ciekawe kto wybierał gości do tego programu, Makłowicz w tym zacnym gronie ma zdecydowanie największą wiedzę i w moim mniemaniu, największą klasę.
"Niby zwykły kucharz" O nie, nie, nie... Tego stwierdzenia bym nie ryzykował
Zgłoś
lapps 2013-01-04, 11:59 4
Cytat:

walić ile wlezie w Arabów (terrorystów)

jedz smialo mordowac "terrorystow", ktorzy zrobili ci tyle zlego. przy okazji pomozesz oddac naszym przyjaciolom z wall street surowce i wplywy, ktorych potrzebuja, zeby moc sie o nas troszczyc

To jest moje przesłanie skierowane do lewicowych dziennikarzy i generalnie do całej inteligencji. Pamiętajcie, że każdy z was zapłaci za swoją nieszczerość i tchórzostwo.(...) Raz się skurwisz —kurwą zostaniesz

-George Orwell
Zgłoś
Nikczemny_Płód 2013-01-04, 12:48 1
No kurwa o ile wiem jointy są zakazane w Polsce więc o co chodzi?

3 razy zostałem złapany jak przechodziłem na czerwonym świetle. Od straży miejskiej mandat, policja mnie dwa razy puściła, jedynie pani coś sapała, że mogę jak już to przebiegać a nie przechodzić jak modelka po wybiegu. Kwestia rozmowy.

W Policji pracują ludzie których dość słabo chroni prawo, jednak co ciekawe jak się po nich zadzwoni to zawsze przyjeżdżali, miałem 3 przykłady będąc u znajomego na ruczaju. Z 2 strony nawet jak zamkną to na 24 godziny bo prawo polskie jest kulawe.

A ci którzy plują jadem, że za piwo ich pociecha została przyłapana a kibole nie, płakali by tak samo jakby policja przymykała oko na piwo. "Oni pijo w dzień a policja nic z tym nie robi, o!". Zauważmy, że tak samo rodzice chuliganów pierdolą, że ich dziecko jest dobre a policja się uwzięła. No kurwa.

Wracając do czerwonego światła, jestem wdzięczny, że za to ściagaja, bo w Polsce za przejechanie pieszego, nie ważne czy to jego wina czy nie, kierowca ma przejebane. A jak jużto zrobi na światłach to chuj w dupe umarł w butach.

Ps, nie widziałem jeszcze policji z psem w inny dzień niż mecze. Pewno zakopcili całe planty.

Punkt widzenia w tym kraju zależy często od punktu siedzenia.

Wracając do reszty jego wypowiedzi, najwazniejszej. Ma stu procentową racje.
Zgłoś
6gexidge 2013-01-04, 13:06 1
Za młodego Stuhra ... nigdy piwo!
Zgłoś
xaqq 2013-01-04, 13:15
Robić, nie mówić.
Zgłoś
Glugsti 2013-01-04, 13:28
Najpierw Kuroń, teraz będzie Makłowicz
Zgłoś
Kawagawa 2013-01-04, 13:29
Tapioka napisał/a:

ja pierdole, jeszcze raz zobacze, ze ktos sie sadzi do Stuhra, za to, ze wykonal swoja prace, czyli zagral w filmie to pierdolne go w leb i zrzuce do Wisly z gangbang gownem i tym disco polowym szajsem co leci non top w radio... rownie dobrze mozna sie zjebac do taksowkarza, ze jedna reka kreci kierownica wchodzac w zakret.. aktor to aktor kurwa, czepiajcie sie adwokatow co sprzedadza wszystko dla kasy. EOT

Ja się rzucam do sztura. Aktor to nie kurwa, to odpowiedzialność za role któe się przyjmuje, bo rola jaką się zagrało wpływa na bardzo wiele rzeczy.

No chyba że ktoś chce nosić sobie szaty aktorskiej dziwki. I wtedy niech nie ma pretensji że ma opinię dziwki właśnie i zdrajcy.
Zgłoś
Zenon Zykfryd 2013-01-04, 13:55 1
Kawagawa napisał/a:

Ja się rzucam do sztura. Aktor to nie kurwa, to odpowiedzialność za role któe się przyjmuje, bo rola jaką się zagrało wpływa na bardzo wiele rzeczy.

No chyba że ktoś chce nosić sobie szaty aktorskiej dziwki. I wtedy niech nie ma pretensji że ma opinię dziwki właśnie i zdrajcy.

Zacna ilość ostrzeżeń na Twym koncie Panie... Ostrożności trochę bo popełnią Ci samobójstwo:)

Ale Stuhr juz mnie nie jara... i całe towarzystwo ogólnie nadajace się jedynie dospeluny , procz Makłowicza bez wyrazu bez smaku ... tępe uśmieszki.... Makłowicz już raczej w TVN nie bedzie miłym gościem:)

Gratuluje pięknej mowy....

Jeśli pokonując zakręt masz pełną kontrolę nad autem oznacza to, że jedziesz za wolno.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów