📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
na Bliskim Wschodzie zrobiłaby karierę, tam wyją tak samo co godzinę
Mozej napisał/a:
Moje dzieciaki są jeszcze małe i nie rozumieją, że ich zabawy powodują ból głowy itp. Mam taki plan, że jak zostanę dziadkiem dla ich dzieciaków to będę wnukom dawał prezenty w postaci: harmonijki, bębenków, trąbek, czyli wszystkiego tego co powoduje najwięcej hałasu. Taka słodka zemsta starego pryka
No ja tak właśnie robię! Super sprawa ale córuś sprytna babka - po tatusiu - i co głośniejsze to zostawia u nas żeby nie wozić i się miała tu czym wnusia bawić! Wychowałem potwora!
ryaneczek napisał/a:
No ja tak właśnie robię! Super sprawa ale córuś sprytna babka - po tatusiu - i co głośniejsze to zostawia u nas żeby nie wozić i się miała tu czym wnusia bawić! Wychowałem potwora!
Ja też, mój wnuczek dostał mini zestaw perkusyjny i cymbałki. To lepsze niż jakieś elektroniczne gówna, z których można wyjąć baterie. Jak ktoś mieszka w bloku, to niezłe są też bule (boule).
mi sie przypomnialo, jak u brata dzieciaki, a ma dwie dziewczynki bawily sie elektryczna pralka, oczywiscie dostawali fiola, pozniej "tak przypadkiem" dzwiek sie popsul
jako rodzinny elektryk-elektronik dzieci prosily zeby naprawic- brat oczywiscie kiwal glowa na nie )
jako rodzinny elektryk-elektronik dzieci prosily zeby naprawic- brat oczywiscie kiwal glowa na nie )
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów