📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
🔥
Traktor zagłady
- teraz popularne
Chuj tam z nakładką, pani bardzo miła dla oka
Jebani jak oni to wmontowali..... jebani pasjonaci elektryka i programiści oraz inżynierowie... kurwa i takie umiejętności i pracy do podpierdolenia paru stówek z konta zbyszka czy tam igora to jest kurwa marnotrawstwo zasobów i czasu ludzkiego jak i umiejętności
W dupie mam ten bankomat ale pani bym oddał wszystkie moje karty i kody pin
Jebani jak oni to wmontowali..... jebani pasjonaci elektryka i programiści oraz inżynierowie... kurwa i takie umiejętności i pracy do podpierdolenia paru stówek z konta zbyszka czy tam igora to jest kurwa marnotrawstwo zasobów i czasu ludzkiego jak i umiejętności
Nic nie wiesz w tym temacie a sie wypowiadasz gruby hajs ktorego nie zarobisz przez cale swoje zycie...
Janusz_k napisał/a:
Przy tym te nasze nakładki na klawiaturę i czytnik to popierdułki, tam nawet ekran oszukuje bo ma swój wyświetlacz.
No wlasnie jest odwrotnie, u nas taki gruby przewal by nie przeszedł... Miniaturyzacja to jest wlasnie sukces.
Jako, że to Brazylii to ktoś podrzuci filmik, jak się ta łaska rucha?
to chyba kawałek z jakiegoś starego bankomatu
Pani bardzo ładna, tylko cycki zostawiła w drugiej kamizelce
Budrys2000 napisał/a:
Chuj tam z nakładką, pani bardzo miła dla oka
No bo to taka nakładka na kutasa!
Kumpel się nadział na takie coś w Irlandii. Wypłacił hajs z trefnego bankomatu i po 10 minutach dostał telefon z banku z pytaniem, czy to on właśnie wykonuje wypłaty,gdzieś na jakimś zadupiu w Chile.
Przecież to jest jakiś dialekt z bałkanów gdzie tam kurwa brazylia....
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów