📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
25 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
z tym jedzeniem karmy dla kotów, i to jeszcze whiskas, czyli zapewne drogiej i o znanym składzie to się nie popisali... Sam kiedyś nie raz dodawałem siostrze do obiadu karmę z puszki dla psa za 1.50 zł z Lidla więc nie widzę w tym nic hardkorowego ;D
Kolejni idioci udający kaskaderów, gdzie tylko w Jackass to kaskaderzy którzy udają idiotów
jakby był dział childish soft to i tam by sie to nie nadawało ... Po co rozpowszechniać takie gówno ? Dla paru piwek ?
Jak by byli hardcorami to by temu poparzonemu jeszcze liscia na plecy sprzedali.
Nie złe proszę o więcej
Na drugim filmiku "Rzyga jak kot "
To nie jest śmieszne.
Tak whiskas jest niewątpliwie zajebistą karmą, a jak dawałeś siosrze karmę dla psa, to gratulację, jak dorośnie to powiedz jej, że mielone gołębie rozjebane samochodem też tam są, łącznie z jakimiś ścierwami po uśpieniu. W Kanadzie kobieta robiła badania nad składem karm dla zwierząt i faktycznie to co tam jest przekracza pojęcie - ja bym tego nie wdupczył, a co dopiero mój kot.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów