📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
diablo \m/ w krzywym zwierciadle dobre dobre
2011 rok a ja w wolnym czasie robię modyfikacje do dwójki. Ta gra a właściwie cała seria jest przechujska.
CzlowiekKupa napisał/a:
Dajcie Trójke :3
Delektujmy się czasem, jaki pozostał do kwietnia 2012, kiedy to będzie mieć miejsce premiera tejże gry.
NobliwyWojak napisał/a:
Delektujmy się czasem, jaki pozostał do kwietnia 2012, kiedy to będzie mieć miejsce premiera tejże gry.
raczej 2013
Ahhhh te czasy, kopiowanie potionami na BNie, i trzesace sie lapy neo dzieciaka robiacego pierwszego dota.
GriszaSnk napisał/a:
raczej 2013
To może do ciebie do Sanoka wtedy dotrze. Widząc twojego posta tutaj zakładam, że elektryczność i dostęp do internetu jako taki już macie, więc to się chwali. Nadgońcie jeszcze różnicę do reszty kraju, to może i nowe Diablo wam szybciej dostarczą.
całe życie przed oczami jedna pojebana gierka
mimo że lekko nie podobne age of empires te stare chuj wie jakie to były części
jak miałem zamek i 2 kurwa wieże z armatami a sułtan jebał konnicę na mnie to był rozpierdol !!
mimo że lekko nie podobne age of empires te stare chuj wie jakie to były części
jak miałem zamek i 2 kurwa wieże z armatami a sułtan jebał konnicę na mnie to był rozpierdol !!
NobliwyWojak napisał/a:
To może do ciebie do Sanoka wtedy dotrze. Widząc twojego posta tutaj zakładam, że elektryczność i dostęp do internetu jako taki już macie, więc to się chwali. Nadgońcie jeszcze różnicę do reszty kraju, to może i nowe Diablo wam szybciej dostarczą.
rozumiem, że do twej wielkiej mieściny dotarło zgodnie z pierwszą zapowiedzią w 2010??
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów