📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Pewnie poszło o kota.
"Kargul, podejdź no do płota"- Pawlak.
podejdź no do płota
Anglia i wszystko jasne
Do pełni fabuły brakuje brendzulujacego się dziadka w jedyny z tych okien nad ich głowami.
Nie wiem, o co poszło, ale domyślam się, jak się zaczęło.
'Podejdź no do płota!'
'Podejdź no do płota!'
To wygląda bardziej na Irsko, niż UK właściwe. A ten z lewej to wygląda jak polsko-wyspiarski patol powszechny. Dodatkowo wygląda oniegdaj jak taki waszmość jeden Sebastian z Bydgoszczy.
Wiecie co... tak czytam wasze komentarze i cieszę się, że nie jestem na co dzień uwikłany w te wszystkie międzyludzkie bagienka. Na szczęście nie muszę. Dzięki temu wyrabiam sobie światopogląd taki, jaki powinien być, zamiast takiego, jaki wymusza status quo.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów