📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Najsampierw myślę: "kurwa ślepakami chyba strzelają".
Potem sobie przypomniałem, że jak mnie sąsiad instruktor zabrał na strzelnicę to na cały magazynek glocka trafiłem w tarcze 3 razy z czego raz rykoszetem.
Potem sobie przypomniałem, że jak mnie sąsiad instruktor zabrał na strzelnicę to na cały magazynek glocka trafiłem w tarcze 3 razy z czego raz rykoszetem.
Ale jebani mieli farta. Drugi typek mógłby ich spokojnie odpalić gdyby nie był zwykłym obszczymurem ze słabą psychiką.
Dzień jak co dzień w brazyli.... Da silva znowu dostały garść ołowiu jak co wieczór... I tak się powoli żyje tam
Tam strzelaniny to jak u nas wpierdol pod żabką, chleb powszedni
Lobo24 napisał/a:
Najsampierw myślę: "kurwa ślepakami chyba strzelają".
Ja jak pierwszy raz w życiu strzelałem z pistoletu trafiłem 9/10 z czego 3 w środek tarczy.
Nie rozumiem jak można wielokrotnie spudłować.
polakwrocek napisał/a:
Ja jak pierwszy raz w życiu strzelałem z pistoletu trafiłem 9/10 z czego 3 w środek tarczy.
Nie rozumiem jak można wielokrotnie spudłować.
W Pegasusie to każdy trafiał.
Uwaga, tłumaczenie tekstu na końcu:
"Znałam go, bardzo dobry chłopak, nikomu nie szkodził, po prostu praktykował rabunki. Wszyscy w okolicy są poruszeni i smutni z powodu jego śmierci"
Kurwa, jakim trzeba być niedojebem, żeby napisać coś takiego. Idąc logiką tej babki powinniśmy uważać, że śmierć Stalina to wielka tragedia, bo "nie zrobił nic złego, tylko praktykował zsyłanie ludzi do gułagów"
"Znałam go, bardzo dobry chłopak, nikomu nie szkodził, po prostu praktykował rabunki. Wszyscy w okolicy są poruszeni i smutni z powodu jego śmierci"
Kurwa, jakim trzeba być niedojebem, żeby napisać coś takiego. Idąc logiką tej babki powinniśmy uważać, że śmierć Stalina to wielka tragedia, bo "nie zrobił nic złego, tylko praktykował zsyłanie ludzi do gułagów"
Lobo24 napisał/a:
Ja pierdolę, żenująca historia. Faktycznie zasadnicza służba wojskowa dawała takim jak Ty szanse bycia chociażby namiastką faceta. Bo na prawdę, zdrowi ludzie trafiają przynajmniej 90% w tarczę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów