📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
30 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
Przy odrobinie pecha to mala mogla jaja, to miec w gardle od tego typa jakby zechcial ja tez ukrasc..
Myślałem że gówniara odstrzeli typa albo coś a ta biegnie prując mordę. No faktycznie, jaja w chuj.
HAL9000/2 napisał/a:
chyba masz za duże wymagania od 9 latki..
Opowiedz nam ekspercie, czego można wymagać od 9-latki
Ale ten koleś głupi! Kiedy młoda pobiegła na skargę, mógł chociaż radio zawinąć z samochodu
Chodzą legendy że do dziś wszyscy szukają tego murzyna..
maksymilian45 napisał/a:
Chodzą legendy że do dziś wszyscy szukają tego murzyna..
to może się wkońcu sam zgłosisz
Budrys2000 napisał/a:
Opowiedz nam ekspercie, czego można wymagać od 9-latki
"Rodzice" dają dzieciakom uzi do łapy, w końcu to Ameryka kraj wielkich możliwości.
Czepiacie się.
Mała zrobiła to co cziłała i inne szczuro-psy, czyli dużo hałasu.
Mała zrobiła to co cziłała i inne szczuro-psy, czyli dużo hałasu.
To pewnie albinos
Salieri16000 napisał/a:
Ale ten koleś głupi! Kiedy młoda pobiegła na skargę, mógł chociaż radio zawinąć z samochodu
Po chuj mu radio jak miał cały samochód do zajebania?
Wrestling1995 napisał/a:
Po chuj mu radio jak miał cały samochód do zajebania?
Widać, że ten koleś nie jest ogarnięty- nie podejrzewam go o to, że potrafi prowadzić samochód...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów