18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 30 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 3 minuty temu
Jokerd 2020-05-24, 10:24 33
Przy odrobinie pecha to mala mogla jaja, to miec w gardle od tego typa jakby zechcial ja tez ukrasc..
Zgłoś
Mom and Death 2020-05-24, 10:49 1
Myślałem że gówniara odstrzeli typa albo coś a ta biegnie prując mordę. No faktycznie, jaja w chuj.

Zgłoś
Halman 2020-05-24, 11:00 15
Mom and Death napisał/a:

Myślałem że gówniara odstrzeli typa albo coś a ta biegnie prując mordę. No faktycznie, jaja w chuj.

chyba masz za duże wymagania od 9 latki..
Zgłoś
Budrys2000 2020-05-24, 11:23 2
HAL9000/2 napisał/a:

chyba masz za duże wymagania od 9 latki..

Opowiedz nam ekspercie, czego można wymagać od 9-latki
Zgłoś
Salieri16000 2020-05-24, 11:42 4
Ale ten koleś głupi! Kiedy młoda pobiegła na skargę, mógł chociaż radio zawinąć z samochodu
Zgłoś
hellbwoi 2020-05-24, 12:24 4
szkoda, że nie w teksasie...
Zgłoś
maksymilian45 2020-05-24, 13:00
Chodzą legendy że do dziś wszyscy szukają tego murzyna..
Zgłoś
Myxxer 2020-05-24, 13:07
maksymilian45 napisał/a:

Chodzą legendy że do dziś wszyscy szukają tego murzyna..

to może się wkońcu sam zgłosisz
Zgłoś
shoe5maker 2020-05-24, 13:35
Budrys2000 napisał/a:

Opowiedz nam ekspercie, czego można wymagać od 9-latki

"Rodzice" dają dzieciakom uzi do łapy, w końcu to Ameryka kraj wielkich możliwości.
Zgłoś
bercisko 2020-05-24, 13:46 1
Czepiacie się.
Mała zrobiła to co cziłała i inne szczuro-psy, czyli dużo hałasu.
Zgłoś
rzeznianumer5 2020-05-24, 15:59 1
To pewnie albinos
Zgłoś
8Kebson8 2020-05-24, 17:35
Salieri16000 napisał/a:

Ale ten koleś głupi! Kiedy młoda pobiegła na skargę, mógł chociaż radio zawinąć z samochodu

Po chuj mu radio jak miał cały samochód do zajebania?
Zgłoś
Salieri16000 2020-05-24, 18:53
Wrestling1995 napisał/a:

Po chuj mu radio jak miał cały samochód do zajebania?

Widać, że ten koleś nie jest ogarnięty- nie podejrzewam go o to, że potrafi prowadzić samochód...
Zgłoś
M@recki 2020-05-24, 19:18
Dlatego dziwi mnie że takie typowe amerykańskie osiedle domów jednorodzinnych i żadna działka nie jest ogrodzona. Wiem że tam jest to norma, ale jakoś nie wyobrażam sobie mojej posesji bez takiego ogrodzenia.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów