📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
cóż...frajer mógł być dżentelmenem na torze , ale nie był, brawo Danica Patrick!
i tak bym jej zajebał, albo w następnym wyścigu zaliczyłaby dachowanie
@up taaaak taaak wiemy
ta kobieta jeździ lepiej niż nie jeden facet ...ale to taki mały szczegół drogie gimbuski
Krusząca się wiara, nie ma wątpliwości
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
ta kobieta jeździ lepiej niż nie jeden facet ...ale to taki mały szczegół drogie gimbuski
cóż...frajer mógł być dżentelmenem na torze , ale nie był, brawo Danica Patrick!
Wszyscy mogli by być "żętelmenami" i wcale nie startować-niech wygra dlatego że nie ma jaj. To się nazywa rywalizacja-niech nie wygra najlepszy tylko baba -.-
Ciekawe kto ją tam wpuścił skoro nie potrafi nawet omijać samochodów-dwa razy się temu samemu gościowi w dupę wpakowała
Danica Patrick ?
są tacy kolesie, którzy kierowcami nigdy nie będą. chuj z nimi, ale nikt mi nie powie, że kobieta potrafi prowadzić samochód. nie mylić z wyuczoną, schematyczną jazdą, którą co po niektóre potrafią wykonać.
To prawda ona jeździ lepiej niż niejeden facet. Wyjątek potwierdza regułę, kobiety i tak nie umieją jeździć...
myślałem, że dojdzie do rękoczynów, a tu się kurwa filmik skończył ><
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów