📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Skąd sie bierze tyle hejtu na motocyklistów? (Wiadome, że od tych którzy nawet skuterem nie jeździli)
Zapierdalacie Tico czy innym gownianym Matizem 50/h i was zazdrosc zzera ze ktos ma pasje i was wyprzedza (chuj w dupe tym co zapierdalaja 200/h moto, mowie o normalnych ludziach) na motocyklu? i nie mowcie mi ze auto to tylko transport z punktu A do punktu B, bo w takim razie zapierdalajcie tramwajami albo rowerami, efekt ten sam a i z dupy Ci sadło zejdzie albo podłatasz dziurę budżetową miasta
Zapierdalacie Tico czy innym gownianym Matizem 50/h i was zazdrosc zzera ze ktos ma pasje i was wyprzedza (chuj w dupe tym co zapierdalaja 200/h moto, mowie o normalnych ludziach) na motocyklu? i nie mowcie mi ze auto to tylko transport z punktu A do punktu B, bo w takim razie zapierdalajcie tramwajami albo rowerami, efekt ten sam a i z dupy Ci sadło zejdzie albo podłatasz dziurę budżetową miasta
Philipek napisał/a:
co to kurwa robi na glownej?! ani nic specjalnego tu nie pokazali, ani wypadku nie ma.. kurwa ja pierdole, admin jakis pijany? akcja wspomagania poczatkujacych "stunterow"? kurwa mac -.-
Kolejny zmuszony do oglądania?
chuj z nimi to że będzie srał w najlepszym wypadku pod siebie do końca życia jakoś mnie nie rusza po co zapierdala ?...tylko szkoda mi ludzi którzy przez takich idiotów cierpią
@up
gdzie ty tam widzisz jakies zapierdalanie idioto?
Jak sie umie lądowac to sie nic nie odbija. Ja zawsze wale z gazu.
gdzie ty tam widzisz jakies zapierdalanie idioto?
melvin napisał/a:
ja pier*olę, z klamy trzeba strzelić i lagi w poziom, wtedy guma ma sens a takie skakanie tylko niszczy moto bo każde lądowanie niestety odbija się na plastikach.
Jak sie umie lądowac to sie nic nie odbija. Ja zawsze wale z gazu.
Jak już wrzucamy materiały własne to proszę bardzo
A co do tych "granic rozsądku" to mogliście się lepiej postarać (czyt. znaleźć lepszą miejscówke ).
PS: Nie katujcie tak tych jedynek
A co do tych "granic rozsądku" to mogliście się lepiej postarać (czyt. znaleźć lepszą miejscówke ).
PS: Nie katujcie tak tych jedynek
Ja się zastanawiam czemu dla samochodów i motorcykli są różne przepisy. Gdyby samochód hałasował chociaż w połowie tak jak przeciętny motor to nie przeszedłby przeglądu a pierdziawki na dwóch kółkach jeżdżą sobie spokojnie bez tłumików.
to ja dołożę, film mojej ekipy znajdziecie na YT jak wpiszecie "skur_wole Piotrków" (niepodkreślenie usunąć) wyskoczy jako pierwszy. wrzuciłbym na sadola ale nie mam niestety na dysku...
Mama wam nie mówiła, że droga to nie jest miejsce do zabaw? Ja pierdolę, mentalnie na poziomie 5 latka jesteście! Chcecie sobie pojeździć to róbcie to na jakimś torze czy po prostu na jakimkolwiek terenie prywatnym, a nie na PUBLICZNEJ drodze!!
I gwoli ścisłości, tak, mam 'dwa kółka' i nigdy w życiu bym nie zachowywał się tak nieodpowiedzialnie, jak ci idioci na filmiku!
I gwoli ścisłości, tak, mam 'dwa kółka' i nigdy w życiu bym nie zachowywał się tak nieodpowiedzialnie, jak ci idioci na filmiku!
Tja... Motocykliści vs kierowcy 4 kółek i przedstawianie bardziej mojszych od twojszych racji i argumentów. Debili jest sporo, za kółkiem i na dwóch kółkach, tego się nie uniknie, ale na pewno wszystkim będzie się żyło lepiej, jeśli zamiast myśleć stereotypami, zaczniecie myśleć logicznie i szanować siebie nawzajem na drodze. Dopóki kultura i szacunek na polskich drogach się nie poprawią, nie zrobię prawa jazdy kat. A, mimo że bardzo chcę. Bo się po prostu boję takich skurwieli, którym na sam widok motocyklisty ciśnienie skacze i już kombinują, jakby tu obtrąbić. I mimo, że jeżdżę tylko samochodem, czasem samemu mam ochotę jakiemuś kierowcy upierdolić lusterko za to, jak zajeżdża z małpią złośliwością drogę bogu ducha winnemu motocykliście. Szerokiej drogi i rozsądku życzę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów