18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:42
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22
🔥 Dwa cwaniaki - teraz popularne
🔥 Ucieczka z pokoju przesłuchań - teraz popularne
Małe gumowanie
Krówka • 2013-05-27, 14:44
Materiał własny
Wszystko rzecz jasna w granicach rozsądku... Mnie widzicie na Repsolku.

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
nitrox89 2013-05-28, 8:45
Krówka napisał/a:

faba napisał/a:

co to jest "Repsolku"?

Honda Repsol

Nawet kurwa nie wiesz tłuku że jeździsz na F4i w wersji Sport?
Repsol to tylko malowanie...

"Chuja" pokazaliście, piwa nie będzie.
Zgłoś
Frostbourn 2013-05-28, 9:40
Poka cos swojego kondonie
Zgłoś
b................1 2013-05-28, 13:23
Piwo polecialo nie ma to jak szlifiereczki,pozdrawiam i jebać hejterów murzyńska wielką pytą!
Zgłoś
OgarStaryx2 2013-05-28, 14:39
Mam już dwa lata fzrke i tydzień temu zwróciłem uwagę, że repsol to nie respol xD
Zgłoś
Krówka 2013-05-28, 15:19 1
nitrox89 napisał/a:

Nawet kurwa nie wiesz tłuku że jeździsz na F4i w wersji Sport?
Repsol to tylko malowanie...

"Chuja" pokazaliście, piwa nie będzie.

Ojej co ja teraz zrobie kurwa piwa nie dałes...

No sorry ale wiem na czym jeżdze, napisałem mu że Repsol to Honda, może nie interesuje się tym to co by mu dało do zrozumienia jakbym napisał F4i ? Chuja by dało...
Zgłoś
poloo89 2013-05-28, 15:42
Philipek napisał/a:

co to kurwa robi na glownej?! ani nic specjalnego tu nie pokazali, ani wypadku nie ma.. kurwa ja pierdole, admin jakis pijany? akcja wspomagania poczatkujacych "stunterow"? kurwa mac -.-

admini dbają o rozwój działu hard.
Zgłoś
allah84 2013-05-28, 23:10
Ladny repsolek swiezyzna widac ;] fireblade czolg no i 954 ;d pelen wachlarz hondy ;d

sam jezdze R1 takze lewa tak dalej panowie ;d
Zgłoś
~Velture 2013-05-29, 2:09
Fajnie się czyta pedałów na kosiarkach co pierdolą "a ty swoim tico bla bla bla" itp.

Człowieku pół życia byś zapierdalał i by ciebie nie było stać na to czym ja w tej chwili jeżdżę więc bez takich tekstów i idź mi przytnij trawnik swoją szlifierką!

Lubie to podejście gości ze skuterków - 'zapierdalam mótórem bo mje stać cfelu' a ty zapierdalasz tico, cienkocienko czy innym gównem bo ciebie nie stać.

Kurwa jakie to typowo wiejskie. Ja sobie siedze na wygodnym skurzanym fotelu z klimą i fotelem ci mi masuje dupe a ty spinasz dupe aby o lusterko w korku nie zahaczyć.

Szczególnie fajnie się to od dzieci 18-19 letnich czyta co im bogaty tatuś kupił ale to max jaki w życiu osiągną bo sami chuja mogą bez kieszonkowego od rodziców. Max co wam wróżę to skończenie wieczorowej wyższej szkoły wydawania dyplomów
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem