📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
czy to jest pay per view ?
Gdyby ten kop z półobrotu w 0:40 byłby celny, to byłoby już po karle.
Za samo oderwanie nóg od ziemi powinni im nagrody dawać
Jak kiedyś będę bogaty to będę miał karłów za niewolników i będę im kazał się bić między Sobą o wolność. Przegranymi będę karmił innych karłów żeby mieli świadomość tego że jak nie będą się starać to ich koledzy zjedzą
Przegrany posłuży jako kolejny kelner do bicia rekordu Artura Szpilki
Heh zasięg ramion 45cm.
Ten jeden rece przeszczepione ma chyba bo nawet gardy nie podnosi haha
To jest jak piłka nożna dla niewidomych... niby spoko każdy może mieć pasje itd. itp. ale jednak z daleka wygląda to właśnie tak. Kompletnie bez sensu i chuj wie czego jeszcze.
Od razu przypomina mi się liceum, w którym uczyła mnie karlica. Pewnego razu na schodach kumpel (ponad 190cm) przeskoczył nad nią. Mina rodziców kumpla po przyjeździe do szkoły, gdy dowiedzieli się o co chodzi bezcenna
Jakby byli w czapeczkach byłoby jeszcze zabawniej
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów