W sobotę 9 grudnia doszło do starcia między pogranicznikami chińskimi a indyjskimi na granicy himalajów straty to parę ofiar lekko rannych i 2 ciężko...ustawkę ponoć wygrały pajety
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
I tylko taki niedosyt zostaje, że nikt nie sięgnął po karabin...
Kto to pajet, skąd określenie bo nie słyszałem a Google coś o cekinach wyświetla?
sothis napisał/a:
Kto to pajet, skąd określenie bo nie słyszałem a Google coś o cekinach wyświetla?
Pajet- obelżywe określenie gościa z Indii bo większość ma tam na imię pajet.....
Dla znających Angielski w wydaniu Chińskim i Indyjskim
Przepychanka słowna o to kto bardziej spierdolił:
Przepychanka słowna o to kto bardziej spierdolił:
Chiński styl Machającego Ryżojada przegrał z Hinduską Szkołą Rozpaczliwej Sraczki
Cudze chwalicie, swego nie znacie
Tak powinny wyglądać wszystkie konflikty militarne.
Przyszedł wódz, ponapierdalali się na gołe pięści i rozeszli do domów. Ludność cywilna w roli kibiców.
Przyszedł wódz, ponapierdalali się na gołe pięści i rozeszli do domów. Ludność cywilna w roli kibiców.
Manolito666 napisał/a:
I tylko taki niedosyt zostaje, że nikt nie sięgnął po karabin...
nie wiem czy zauważyłeś ale oni tam nie mają żadnej broni palnej, żołnierze często przekraczają miedzę i dochodzi do starć, aby nie eskalować i ograniczyć liczbę ofiar odgórnie mają zakaz posiadania broni
21 Wiek xd
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów