📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
olej z dyfra strzelił, raczej powinno wywalić korbowód z olejem ale huja widać
aktualizacja, olej wleciał w wydech no i poszło..... oczywiście korbowód kaput
Nie to żebym się czepiał, ale muchomor pisze się przez "ch"
Manolito666 napisał/a:
Nie to żebym się czepiał, ale muchomor pisze się przez "ch"
no i huj...
Zpider napisał/a:
To chyba bejca? No to git. Jednego driftodebila mniej.
Ebebebe, jeżdżom tymi ałtami warjaty zabijom kogoś jeszcze.
W gwoli ścisłości ta fura była o przeznaczeniu czysto torowym i była warta tyle, ile Ty przez 5 lat nie zarobisz, a co dopiero mówić o odłożeniu. Ale komu ja to tłumacze, jak dla takich ograniczonych robaków jakikolwiek przejaw pasji to popierdolenie umysłowe.
Próba zbudowania maszyny czasu z "Powrotu do przyszłości" ale w wersji stacjonarnej.
Niestety, nie udała się. Muszą dopracować kondensator strumienia
Niestety, nie udała się. Muszą dopracować kondensator strumienia
Hetman_Wielki napisał/a:
aktualizacja, olej wleciał w wydech no i poszło..... oczywiście korbowód kaput
Nie ma co płakać nad różami, gdy las płonie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów