18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27
Małe pierdolnięcie
mimik_94 • 2014-03-18, 19:33
Do zderzenia doszło w ulubionym mieście Sadoli czyli w Sosnowcu.
Tępa dzida w czerwonym samochodzie nie ustąpiła pierwszeństwa przejazdu i wjebała się z całym impetem w inny samochód.

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
bania88 2014-03-19, 12:23 1
@anger
OC zaplaconego powiadasz? Kiedys wjechal we mnie leb co nie mial OC. Myslisz, ze zaplacil? Byly sądy, komorniki, nakazy i co chcesz. Huja zaplacil! Wpada do niego komornik, kaze zaplacic. A on jest biedny i NIE MA. I co mu kurwa zrobisz jak nie ma?! Nie ma nic na siebie, nie ma pracy. No gowno mu zrobisz. Kasy do dzis nie ma.
Zgłoś
weltmajster 2014-03-19, 12:25 2
@judasz1234
Zgłoś
smyf 2014-03-19, 12:28 3
wycieraczki do wymiany
Zgłoś
konrad1517 2014-03-19, 12:29
Wycieraczki masz już do wymiany
Zgłoś
fibb 2014-03-19, 12:31
te kamerki MiVue 388 są zajebiste
sam mam taką. jakość Full HD, ostrzega przed radarami, robi zdjęcia
pokazuje całą przejechaną trasę na google maps
polecam
Zgłoś
TheSkorpioniks 2014-03-19, 12:32 4
Crazy_Edek napisał/a:

Jakaś babcia za kierownicą to co tu się dziwić, w tej sytuacji zostaje się tylko najebać. Zresztą ten co jechał z pierwszeństwem powinien zachować szczególną ostrożność i tą pindę puścić, przecież ją widział.

Ty tak na serio czy tylko udajesz? Mam nadzieje , że to sarkazm bo jak takie rzeczy mod wypisuję to boję się o przyszłość portalu
Zgłoś
Machol 2014-03-19, 12:32 1
@bania88: ufg.pl/web/guest/szkoda-komunikacyjna-sprawca-nieubezpieczony
Zgłoś
winyl 2014-03-19, 12:37
Wszystko zależy czy człowieczek jadący 'po pierwszeństwie' miał włączony kierunkowskaz, czy nie. Widziałem wieeeele przypadków na drodze, gdzie właśnie ten z pierwszeństwem traktował drogę z pierwszeństwem jako jazdę prosto i nie włączał kierunku..
Zgłoś
lemo1029 2014-03-19, 13:10 1
@winyl daj spokój, miał kierowca czerwonego ustąpić? Miał. Ma stać dopóki bezpiecznie nie będzie można wjechać na skrzyżowanie.
Zgłoś
Brian1337 2014-03-19, 13:11 1
Crazy_Edek napisał/a:

Jakaś babcia za kierownicą to co tu się dziwić, w tej sytuacji zostaje się tylko najebać. Zresztą ten co jechał z pierwszeństwem powinien zachować szczególną ostrożność i tą pindę puścić, przecież ją widział.

ta, mogl puscić wszystkich od razu
Zgłoś
Winacz 2014-03-19, 13:44
BongMan czemu masz czerwone auto?
Zgłoś
LiquidKaczor 2014-03-19, 13:53
propagowaniu sosnowca w internecie mówię stanowcze NIE!

btw, ładnie zajebała
Zgłoś
winyl 2014-03-19, 14:09
lemo1029 napisał/a:

@winyl daj spokój, miał kierowca czerwonego ustąpić? Miał. Ma stać dopóki bezpiecznie nie będzie można wjechać na skrzyżowanie.

Nie zgadzam się z Tobą. Skoro kierowca nie sygnalizował skrętu w lewo i dalszej jazdy drogą po pierwszeństwie to znaczy, że zamierzał jechać prosto. W tym przypadku kierowca czerwonego mógł spokojnie wyjechać i jest to wina kierowcy z pierwszeństwem, który swoim zachowaniem wprowadził innych uczestników ruchu w błąd i doprowadził do kolizji.
To tak samo jak ze skręcaniem w prawo na zielonej strzałce. Jak skręcam w kilku pasmową drogę i prawy pas jest wolny, a innym jadą samochody to skręcam i wjeżdżam na ten prawy pas. Nie zastanawiam się, czy ktoś nagle bez kierunku nie zmieni pasa ruchu.
Z Twojej opinii wynika, że powinienem czekać aż przejadą wszystkie samochody i będzie pusta droga. To bez sensu.
Zgłoś
Rulkowsky 2014-03-19, 14:16
Wycieraczki Ci chujowo zbierają
Zgłoś
Sonal 2014-03-19, 14:35 1
clubber napisał/a:

Dobrze, że są znaki, więc może nie będzie gównoburzy hejterów o drodze z pierwszeństwem...

Nie znasz ich możliwości... No i oczywiście innych ich tekst: głupi ciul - gdyby potrenował na parkingu pod supermarketem to by z tego wyszedł z placem w dupie (choć to może trochę niehigieniczne).

Machol napisał/a:

@bania88: ufg.pl/web/guest/szkoda-komunikacyjna-sprawca-nieubezpieczony

To samo chciałem bani napisać - po chuj pisze jakieś debilizmy? Jak mnie wkurza powtarzanie jakiś jebanych mitów byle wirtualnie zabłysnąć - na końcu robiąc z siebie debila.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem