📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
AK-47 i znowu się zacznie.
O, widzę/słyszę że twórca filmiku sprzedał się za 50 dolarów za propozycję dodania ścieżki dźwiękowej.
gdzie to mozna kupic?
Mogl na koncu zaladowac mikro naboj i strzelic sobie w grzyba albo oko.
ps. muzyka jakby odkrywal ameryke a typ sie bawi jakims gownem. Wez scrolla z myszki logitech mx518 poskladaj jak ci sie rozsypie na wszystkie strony i nie widziales jak to wczesniej bylo.
ps. muzyka jakby odkrywal ameryke a typ sie bawi jakims gownem. Wez scrolla z myszki logitech mx518 poskladaj jak ci sie rozsypie na wszystkie strony i nie widziales jak to wczesniej bylo.
Piwko dla autora na pocieszenie!
Śmierć to nie koniec. Śmierć jest jedynie kolejną ścieżką, którą wszyscy musimy podążyć.
O, widzę/słyszę że twórca filmiku sprzedał się za 50 dolarów za propozycję dodania ścieżki dźwiękowej.
Za 50 dolców? Poważnie? Kurwa, biorę komórę i idę kręcić małe kotki i pieski czy co tam ludzie chcą. Za tyle kasy za piosenkę do gównianego filmiku, to mogą nawet kolędy śpiewane w esperanto przez chór głuchoniewidomych podstawiać.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów