od 40 sekundy
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
A tak się cieszył że wyminął ......a teraz chuj...wącha dymek
Piwko dla kolesia za uratowanie furki.
Cytat:
Od: ScrappyCoco Do: JezusToŻyd
Temat: Żyd [ 2012-09-09, 17:22 ]
Twój stary też, ale czy to powód, żeby pisać o tym w miejscu na nazwę użytkownika?
ładnie wyratował a nie tak jak przeciętny kierowca Hamulec i sztywno kierownica i oczekiwanie na śmierć xD
@up
Nie każdy ma możliwość rozjebania własnego auta w celach edukacyjnych aby nabrać wprawy. Ciekawe jak Ty sobie radzisz .
Nie każdy ma możliwość rozjebania własnego auta w celach edukacyjnych aby nabrać wprawy. Ciekawe jak Ty sobie radzisz .
Ładne kontry robił.
Średnie miejsce sobie wybrał na wyprzedzanie. Nawet w NFS-ie w tym miejscu jest ciasno aby wyprzedzić inne auto. No i jeszcze zbyt późne hamowanie. Jednak daje piwo dla gościa że uratował furę. Ja chyba bym jebnął w ścianę
Ile teraz kosztuje przejazd na tym torze?
Pamiętam, że kiedyś można było zapłacić i wjechać normalnie autem, nie wiem jak teraz jest.
Pamiętam, że kiedyś można było zapłacić i wjechać normalnie autem, nie wiem jak teraz jest.
nie pomyliłeś forum?
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów