📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
W sobotę jadę do radomia, zobaczymy co tam pokażą... Program całkiem ciekawy, może uda się coś ciekawego nagrać na Harda
MaszAyahuaskę napisał/a:
W sobotę jadę do radomia, zobaczymy co tam pokażą... Program całkiem ciekawy, może uda się coś ciekawego nagrać na Harda
A to dobra propozycja, chyba też wpadnę
Wyobraźcie sobie taki jeden dzień w roku, dzień w czasie którego to trwania wszystkie kobiety zamkną mordę na równe 24h.
Mnie tam nic nie zaskoczyło te 3 panie przecież wyglądają świetnie bo podążają za modą
chodzi kurwa o to, że wszyscy się osrali... tak jak ja kiedyś.
Byłem we francji. Około 60 osób zbiera winogrona a nagle lecą trzy f-16 z efektem boom.... pokonywali barierę dźwięku.
8 starszych osób do szpitala z sercem
Akurat
patrzyłem na wszystkich i widziałem jaki szok... i nagle jak krety w winogronach sie chowali...
Byłem we francji. Około 60 osób zbiera winogrona a nagle lecą trzy f-16 z efektem boom.... pokonywali barierę dźwięku.
8 starszych osób do szpitala z sercem
Akurat
patrzyłem na wszystkich i widziałem jaki szok... i nagle jak krety w winogronach sie chowali...
Jeżeli ktoś nie słyszał na żywo hałasu jaki generuje taki samolot - nie "zrozumie" co oni przeżyli.
Ja Radom - odpuszczam, ale 16-17 IX będę na pokazach NATO w Ostrawie.
Byłem rok temu pierwszy raz i.... super sprawa. Na harda nic nie nagrałem.
dobra figure ma ta czarna. wyglada jakby z opona uciekla nim ja zdazyli podpalic
Bracia Koala pilotowali.
Sonal napisał/a:
Jeżeli ktoś nie słyszał na żywo hałasu jaki generuje taki samolot - nie "zrozumie" co oni przeżyli.
Zgodzę się w pełni, że jak ktoś na żywo nie przeżył, to najlepsze głośniki przy kompie mu tego nie oddadzą...
Do Ostravy też się wybieram, oby pogoda była lepsza niż w tamtym roku... Tri Colori rozjebali tym swoim pokazem, ja jeszcze stałem od tej strony gdzie nawracali
Szkoda, że nie mam, ani nie mogę znaleźć tego strzału z czołgu na otwarcie... Jeszcze stałem mniej więcej przed nim...To był KURWA DOPIERO HUK, aż było widać, jak powietrze załamuje
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów