Zabawy rosyjskich chłopaków
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
SQT napisał/a:
Takie bajki to wiesz gdzie sobie możesz wsadzić. Jak łańcuch wisiał i nie było połączenia z szynami to nic nie jebło. Jeśli dotknął szyny i to wywaliło co najwyżej podstację zasilającą, a w lokomotywie nic się nie uszkodziło.
Rozumiem, że nie łaska pomyśleć że łańcuch uderzył w lokomotywę?
Nie łaska pomyśleć że lokomotywa jest sama w sobie uziemiona (uszyniona) i nie groźne jej są takie "zabawy". Wystarczy że zerwie się trakcja elektryczna i nic takiego się nie dzieje. Pracuję przy tym i wiem.
SQT napisał/a:
Nie łaska pomyśleć że lokomotywa jest sama w sobie uziemiona (uszyniona) i nie groźne jej są takie "zabawy". Wystarczy że zerwie się trakcja elektryczna i nic takiego się nie dzieje. Pracuję przy tym i wiem.
Możesz mieć rację, dzieciakiem wtedy byłem. Coś tam błysnęło, a o reszcie to słyszałem i mogłem coś pokręcić. Dzięki za informację.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów