Zabawy rosyjskich chłopaków
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Wałęsa też tak zaczynał przy wysokich napięciach.
No... to mamy ładne źródło pożaru...
Też się tak bawiłem za małolata najfajniej jak się dwie fazy złączyło, łuk potrafił kilka metrów wzdłuż zasuwać. Z tym, że my byliśmy o tyle "mądrzejsi" że rzucaliśmy prętem, aby nas nie jebło przypadkiem
Kolesie z elektrowni pewnie kurwili na nas niemiłosiernie
Kolesie z elektrowni pewnie kurwili na nas niemiłosiernie
fake
za dużo herołsów się nagraliście, jakieś thunderbolty wam w głowach
wyjdźcie czasem z domu, prawdziwy świat to nie fantasy i jakieś pioruny ługa buga
za dużo herołsów się nagraliście, jakieś thunderbolty wam w głowach
wyjdźcie czasem z domu, prawdziwy świat to nie fantasy i jakieś pioruny ługa buga
Czy ktoś może mi wyjaśnić czym on rzuca, bo na prawdę - nie mam pojęcia
Każdemu co się spodobało albo też by tak chciał:
Zaopatrujesz się w kamień, kilka a nawet kilkanaście metrów linki stalowej/miedzianej (najlepiej bez izolacji)
Owijasz linkę wokół kamienia a drugi koniec przytrzymujesz butem żeby nie poleciała z kamieniem.
Kolega, a najlepiej dwóch (więcej ujęć więcej piw) kameruje z oddali.
Rzucasz na przewody linii i tak zostajesz gwiazdą!... harda.
Zaopatrujesz się w kamień, kilka a nawet kilkanaście metrów linki stalowej/miedzianej (najlepiej bez izolacji)
Owijasz linkę wokół kamienia a drugi koniec przytrzymujesz butem żeby nie poleciała z kamieniem.
Kolega, a najlepiej dwóch (więcej ujęć więcej piw) kameruje z oddali.
Rzucasz na przewody linii i tak zostajesz gwiazdą!... harda.
@bibi
weź popraw wypowiedź z tym przytrzymaniem butem bo zaraz jakiś pojeb poleci wypróbować i będziesz miał jakiegoś zjeba na sumieniu
weź popraw wypowiedź z tym przytrzymaniem butem bo zaraz jakiś pojeb poleci wypróbować i będziesz miał jakiegoś zjeba na sumieniu
@grudzin7 myśmy kurwa niestety na to nie wpadli
Wohoho, step on...
Raz widziałem jak chłopaki na trakcję kolejową rzucili łańcuch (taki do prowadzenia krowy) tak, że wisiał i nie dotykał ziemi. W pociągu wywaliło wszystkie korki, a pieprznięcie podobne. To była połowa lat '90 więc bez filmów niestety :/
grudzin7 napisał/a:
(...) byliśmy o tyle "mądrzejsi" że rzucaliśmy prętem, aby nas nie jebło przypadkiem
Z sąsiednie wioski gimbus zarzucił gruby drut - efekt to amputowane ręce i noga. Dlatego jestem konserwatysta, szwagra i syna przeszkoliłem z karbidu i saletry, na czarnym prochu skończyliśmy.
Miacholl napisał/a:
Raz widziałem jak chłopaki na trakcję kolejową rzucili łańcuch (taki do prowadzenia krowy) tak, że wisiał i nie dotykał ziemi. W pociągu wywaliło wszystkie korki, a pieprznięcie podobne. To była połowa lat '90 więc bez filmów niestety :/
Takie bajki to wiesz gdzie sobie możesz wsadzić. Jak łańcuch wisiał i nie było połączenia z szynami to nic nie jebło. Jeśli dotknął szyny i to wywaliło co najwyżej podstację zasilającą, a w lokomotywie nic się nie uszkodziło.
Najważniejsze, żeby ten, który zarzuca tą linkę trzymał ją dobrze jedną ręką, a drugą zarzucał, bo inaczej tak nie jebnie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów