Ta baba nawet nie zareagowała, przecież to takie normalne.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Kurwa 3 debili. 2 dzieci i stara pizda co ich nie nauczyła rozglądania się.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Kurwa 3 debili. 2 dzieci i stara pizda co ich nie nauczyła rozglądania się.
ja tam widzę tylko jednego - kierowcę. Mają tam bardzo konkretne przepisy zakazujące przejeżdżać obok stojącego school busa stąd dzieci się nie rozglądały.
PS już po 8:00, spóźnią się...
@up
Kurwa a u nas są przepisy, że pieszy na przejściu ma pierwszeństwo a i tak dalej dekle wchodzą bez patrzenia i lądują potem bez butów.
Dla własnego jebanego bezpieczeństwa powinno się rozejrzeć.
Jakby każdy jeździł/chodził na zasadzie "ja mam pierwszeństwo" to by miejsc na cmentarzach nie starczyło.
Trochę zdrowego rozsądku. Chuj, że jesteś na prawie ale wąchając kwiatki od spodu mało ci to da.
Tak, kierowca chuj i to nie podlega dyskusji ale instynkt samozachowawczy powinien zadziałać.
Nawet jak za gówniarza miałem zielone na przejściu to dla pewności się rozglądałem. Po to aby przeżyć kurwa mać bo tak mnie uczono.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Kurwa a u nas są przepisy, że pieszy na przejściu ma pierwszeństwo a i tak dalej dekle wchodzą bez patrzenia i lądują potem bez butów.
Dla własnego jebanego bezpieczeństwa powinno się rozejrzeć.
Jakby każdy jeździł/chodził na zasadzie "ja mam pierwszeństwo" to by miejsc na cmentarzach nie starczyło.
Trochę zdrowego rozsądku. Chuj, że jesteś na prawie ale wąchając kwiatki od spodu mało ci to da.
Tak, kierowca chuj i to nie podlega dyskusji ale instynkt samozachowawczy powinien zadziałać.
Nawet jak za gówniarza miałem zielone na przejściu to dla pewności się rozglądałem. Po to aby przeżyć kurwa mać bo tak mnie uczono.
Gówno prawda, gdyby się nikt nie rozglądał to Ci co się nie zatrzymują już dawno siedzieliby w więzieniu za występki, a tak to jeżdżą bo się ludzie rozglądają i uchodzi im to na sucho.
No patrz Velture, w takiej Norwegii nikt się nie rozgląda na pasach a zabitych mniej niż bezpiecznej Polsce, pełnej ludzi ze zdrowym rozsądkiem. Pewnie socjaliści ukrywają prawdziwe statystyki, kurwie jedne.
Ruttenskog napisał/a:
No patrz Velture, w takiej Norwegii nikt się nie rozgląda na pasach a zabitych mniej niż bezpiecznej Polsce, pełnej ludzi ze zdrowym rozsądkiem. Pewnie socjaliści ukrywają prawdziwe statystyki, kurwie jedne.
Ta, kurwa, jasne...
Ta. kurwa, jasne...
Miłego oglądania. Pozdrawiam!
WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODPIERDOLONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE KURWA INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.Miłego oglądania. Pozdrawiam!
Ja tam nie zauważyłem przystanka ani miejsca do przechodzenia dla bachorów. Brak pasów oraz linia ciągła.Skąd ten hejt ?
Kierowca debil. Jak mógł nie trafić?
@up
a co ma jedno do drugiego? powinni patrzeć bo przy WCHODZENIU na przejście NIE MAJĄ pierwszeństwa. to od dziś już będziesz wiedział...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów