📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Pajan napisał/a:
Pewnie jakieś zagrywki między sobą mieli.
W sensie pod prysznicem po treningu?
Na miejscu ofiary, wziął bym sprawę w swoje ręce. Przecież zawsze można sie potknąć na tego typa z nożem w ręku... a 19 miesięcy wiezienia da się przeżyć.
Lobo24 napisał/a:
W sensie pod prysznicem po treningu?
Zepsuł zagrywkę w tie-breaku i przegrali mecz 2:3...
19 miesięcy? Przecież to jak próba zabójstwa, bez problemu można tak kogoś zabić. Widać w USA też mają "wolne" sądy w niektórych stanach. Tam zazwyczaj się nie patyczkują i wpierdalają za takie coś i po 10 lat.
PanKukuruźnik82 napisał/a:
Na miejscu ofiary, wziął bym sprawę w swoje ręce. Przecież zawsze można sie potknąć na tego typa z nożem w ręku... a 19 miesięcy wiezienia da się przeżyć.
aż strach że tacy jak ty żyją na wolności. powinno się takich zamykać prewencyjnie. odizolować
uzytkownik609 napisał/a:
aż strach że tacy jak ty żyją na wolności. powinno się takich zamykać prewencyjnie. odizolować
nie zesraj sie
tylko że ja tam widzę jak nadepnął na sznurówkę
Pajan napisał/a:
Pewnie jakieś zagrywki między sobą mieli.
Wątpię. Wygląda po prostu na psychopatę, czego pewnie idioci nie zbadali to nie była sprawa o usiłowanie morderstwa.
Jerzy_Owsik napisał/a:
tylko że ja tam widzę jak nadepnął na sznurówkę
Jesteś debilem pozdrawiam
Nine, ten, never sleep again.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów