📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bo się kurwiska odpierdolą jak paracelebrytki z tv i chodzą tylko na shopingi myśląc o perskich księciach, któremu by tu dać... Jak patrze na matkę lub babkę to nie potrafię sobie czegoś takiego wyobrazić z ich strony, kiedyś baby znały swoje miejsce i czuły respekt przed mężem, wiedziały co mogą a co nie i sumienniej wypełniały obowiązki a teraz to bezceremonialnie popierdalają jakby dalej pannami były z licencją na swobodne kurestwo... Cóż takie czasy, jakby mąż je od czasu do czasu przetrzepał to by tak pewnie nie chodziły.
wpierdala się jedna z drugą pod koła i jeszcze ma pretensje, no nic tylko strzelić w ten durny pysk
tak jak jestem przeciwnikiem bicia kobiet tak prawie każdej należy się porządny wpierdol...
A co jeśli w wózku siedzi mały czarnuch lub mały, przyszły kozojebca?...
Ta co idzie spokojnie chodnikiem w 4:03 najbardziej nieodpowiedzialna.
Głupie pizdy.
A wszystko to przez pośpiech. Bo trzeba zapierdalać przed siebie byle szybciej bo przecież stracisz te 2-4 minuty cennego życia żeby dojść do przejścia.
no ta w 4 minucie nie wiem dlaczego się tutaj znalazła, nic nie zawiniła idąc chodnikiem
Dowód na to, że ruskie to jednak są głupie gnidy, nie ma mowy o tym, żeby kiedyś zaczęli używać mózgownic. Najlepiej by było zrzucić na nich jakąś rakietę balistyczną (x9999999), byłby przynajmniej święty spokój
rico90 chyba nigdy w życiu nie miał dziewczyny.
I niech tak pozostanie. I najlepiej w ogóle się nigdy nie rozmnażaj, śmieciu.
I niech tak pozostanie. I najlepiej w ogóle się nigdy nie rozmnażaj, śmieciu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów