📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
W takich wypadkach za szkody odpowiada właściciel niewolnika .... A nie czekaj oni mają prawa , więc nikt nie odpowiada a wręcz to twoja wina że bydle skasowało Ci auto
Bardzo satysfakcjonujące zakończenie tej czarnej komedii 👍
Mam nadzieje ze poznal smak palacej sie opony
bardzo fajne sztuczki pokazuje na rowerku ten nasz murzynek rambo-
bambo
bambo
Trafił w dobrą furę. Będzie jebał do końca życia żeby odpracować szkody... A nie - on jest czarny przecież...
Zawadził jeepa cherokee a to drugie w co walnął co to jest? Te nowe gówna wszystkie wyglądają podobnie.
To jest taka nowa zjebana zabawa murzynów w USA, jadąc w ten sposób na czołówkę w ostatniej chwili skręcają żeby minąć się z pojazdem, na szczęście prędzej czy później lądują na masce któregoś z samochodów.
To jest idiotyczne zachowanie.
Jedna czarna małpa mniej
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów