Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wolę takie komentarze jak on napisał, niż takich ja ty, którzy ewidentnie pomylili portale.
Bo jesteś głupi jak but. Ten lewatywa umyślnie publikuje komentarze, które maja w złym świetle stawiać tą stronę. Bycie sadolem, a bycie skurwysynem debilem to dwie zupełnie inne sprawy. Przez takich głupków jesteśmy postrzegani jako dewianci, a nie jako ludzie kierujący się rozsądkiem.
Bo jesteś głupi jak but. Ten lewatywa umyślnie publikuje komentarze, które maja w złym świetle stawiać tą stronę. Bycie sadolem, a bycie skurwysynem debilem to dwie zupełnie inne sprawy. Przez takich głupków jesteśmy postrzegani jako dewianci, a nie jako ludzie kierujący się rozsądkiem.
Ojej, jak mi przykro...
@eaz nie oczekuj od tego prymitywa godnego zachowania. On to reprezentuje nawet gorszy poziom od tej małpy z filmu, razem z velturem i spółką
Nie szczekaj tak piesku, bo się poślinisz.
Nie szczekaj tak piesku, bo się poślinisz.
Zapiekła cię dupa małpo? Ojej, tak mi przykro.
Zapiekła cię dupa małpo? Ojej, tak mi przykro.
Mnie? To wy się spinacie, podczas kiedy ja mam ubaw
Mnie? To wy się spinacie, podczas kiedy ja mam ubaw
Nikt się nie spina. Nam jest po prostu ciebie żal, że bawią cię twoje durne teksty na poziomie 14-latka.
Nikt się nie spina. Nam jest po prostu ciebie żal, że bawią cię twoje durne teksty na poziomie 14-latka.
Nie. Najzwyczajniej lubię dobry, mocny trolling, który jak widać po waszych żałosnych reakcjach - działa.
Nie. Najzwyczajniej lubię dobry, mocny trolling, który jak widać po waszych żałosnych reakcjach - działa.
Udawanie idioty nazywasz trollingiem. Radzę się przeanalizować.
PS Nie widzę nic żałosnego w naszych reakcjach. Nie dodawaj sobie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów