📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
takich małpich madek jest zadziwiająco dużo i nad Wisłą...
Może oćwiczyła małego czitę bo rzekł, że nie chce kraść jak pobratymcy tylko idzie do szkoły bo chce zostać lekarzem. Madka musiała mu wybić z głowy takie pomysły i powiedziała, że ma terminować w kradziejskim fachu co by później mógł na łodzi do Włoch popłynąć i dziesionę uskuteczniać.
Jak jej nowe do wpierdolu podstawiaja, to chyba jakaś zorganizowana akcja.
Złota kobieta, ja za takie wrzaski zajebałbym tego bachora. Jak go złapała za nogi, to myślałem, że będzie napierdalać jego łbem o krawężnik. Szkoda...
@up
Sądząc po twoich wypowiedziach to starzy z tobą tak robili, jak widać nie do końca skutecznie
Sądząc po twoich wypowiedziach to starzy z tobą tak robili, jak widać nie do końca skutecznie
Jaka madka ? Przecież to nie jej bachor. Chyba że mam coś ze słuchem.
co to kurwa jest A zwierzę?
miszchalek napisał/a:
@up
Wolę takie komentarze jak on napisał, niż takich ja ty, którzy ewidentnie pomylili portale.
Nadziać na pal i osadzić w mrowisku w celu wyleczenia z tej agresji
I tak się wychowuje przyszłych inżynierów i lekarzy.
czarne matki są najlepsze bo mają wieeelkie małpie cycuchy i zawsze zajebiste nawilżenie !!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów