W Chuck-E-Cheese tym razem
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
W Chuck-E-Cheese tym razem
Cycki są, więc zgodnie z regulaminem Sadola piwo musi być. Gościówa byłaby niezła: ok cycki, fajne nogi — ale przez ten tatuaż chce się rzygać.
majeńka napisał/a:
Cycki są, więc zgodnie z regulaminem Sadola piwo musi być. Gościówa byłaby niezła: ok cycki, fajne nogi — ale przez ten tatuaż chce się rzygać.
Ale tak o małpie? Że fajne cycki i nogi? Toż to zoofilia.
To ja już wolę ludzkie samice z tatuażem, niż małpie czy tam kozie (zależnie od regionu) bez tatuażu.
Jeszcze chude.....
za 10 lat rozjebią ten budynek a dzieci okradną.
za 10 lat rozjebią ten budynek a dzieci okradną.
Kacu63 napisał/a:
To chyba Sadola nie oglądasz jak nie widziałeś gołych białych bab.Dupa goła, cycki gołe... Brak tu godności cywilizowanego człowieka
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów