📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:40
🔥
Ajfoniara
- teraz popularne
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Negroidom opony służą do zabawy przez całe życie, od narodzin aż do spektakularnej śmierci.
Po urodzeniu bujają się w kołysce z opony
Później skaczą przez nie jak jebane gibony
A w przyszłości - jak się jakiś popisze i sobie zasłuży
Z oponą na szyi szaleje aż się z dupy kurzy.
Po urodzeniu bujają się w kołysce z opony
Później skaczą przez nie jak jebane gibony
A w przyszłości - jak się jakiś popisze i sobie zasłuży
Z oponą na szyi szaleje aż się z dupy kurzy.
zawczasu zdjął buty, bo wiedział, że nie przeżyje
Pierdolicie, przeżył.
Trzeba znać anatomię człekokształtnych
Głowa jest pozbawiona mózgu, w skutek ewolucji przejęła funkcję amortyzacji min przy takich skokach.
Głowa jest pozbawiona mózgu, w skutek ewolucji przejęła funkcję amortyzacji min przy takich skokach.
Mogli zrobić lepszy użytek z tej opony
turor napisał/a:
Pierdolicie, przeżył.
Zgadza się, dlatego ciągle żyjesz.
Przedmieścia Paryża?
Szkoda, że nie ma afterparty
Tam to opony mają co najmniej trzy etapy zastosowania
Trup albo warzywo...💀💀💀
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów