📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Murzyn żartował - ten też
Prankerzy za bardzo ochujali...
Prankerzy za bardzo ochujali...
Ależ to jest denerwujące. Profesjonalne kładzenie asfaltu zostaje zakłócone przez postronnych. Temu panu mogłaby się krzywda stać, pałkę mu wyrywali brutalnie, jeszcze paznokieć by sobie złamał, albo co.
Swoją drogą za takie drapanie po lakierze należy się srogi wpierdol ten jednak miał szczęście chyba ze rurkarz coś odjebal wcześniej nie wiadomo
siewie napisał/a:
Swoją drogą za takie drapanie po lakierze należy się srogi wpierdol ten jednak miał szczęście chyba ze rurkarz coś odjebal wcześniej nie wiadomo
Srogi wpierdol a potem idzie do chaty i wynosi wszystko, żeby spłacić. Inna sprawa jakby przypadkowo, nie wiem, przechodził obok, zachwiał się i mu ekspres od kieszeni przejechał czy inne wystające chujstwo, albo przypadkowo omskła mu się łapa i samochodem zawadził, bo chujowy kierowca, ja bym pogadał na poważnie, jakbym widział, że nie specjalnie, to kazałbym sobie postawić piwo i bym puścił i już bym wziął w koszta. Ale tutaj widać specjalnie to zrobił, to ręce i nogi bym połamał a potem z domu wszystko wyniósł i jeszcze by musiał oddawać.
Banda kretynów.
Pozbawili porządnego człowieka możliwości posprzątania śmiecia.
Pozbawili porządnego człowieka możliwości posprzątania śmiecia.
Kurwa, śmiecie ludzkie podbiegły i zaczęły trzymać porządnego człowieka.
Niem wiem czy ten chujek od merola wie że bijąc to ścierwo i jednocześnie raniąc go i swoje knykcie może zarazić się aids, ebolą, chuja wolą, bostonką, grypą, zwiotczeniem macicy, wiądem chuja, próchnicą odbytu, kurwichujeniem mózgu, zjebaniem totalnym i na koniec hipotetycznie umrzeć w męczarniach...
Anonimowy12663 napisał/a:
Kurwa, śmiecie ludzkie podbiegły i zaczęły trzymać porządnego człowieka.
i słusznie zrobili, zabiłby małpę, a poszedłby siedzieć jak za człowieka.
i słusznie zrobili, zabiłby małpę, a poszedłby siedzieć jak za człowieka.
To nie jakieś stany? Przyjechałaby policja i wladowała czarnemu jeszcze ze 30 ostrzegawczych kul.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów