📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
53 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
To pewnie te małpy o których ktoś wrzucał kiedyś filmik co się nauczyły kraść przedmioty od ludzi i oddawać je w zamian za żarcie. Takie zaginione ogniwo między dindu nuffinami.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Takie zaginione ogniwo między dindu nuffinami.
Małpki bardziej cywilizowane od czarnuchów, bo tylko ukradną, a czarnuch albo pobije, albo zabije przy okazji.
Na Gibraltarze takie rzeczy się dzieją kilka razy na minutę. Najczęściej to niewinne jedzonko (batoniki, kanapki, chipsy), ale też telefony, torby, plecaki, aparaty fotograficzne.
Tam się dzieje to tak często że tego nikt już nie nagrywa... To tak jakby ktoś w Polsce nagrywał zjawisko opadów deszczu.
Tam się dzieje to tak często że tego nikt już nie nagrywa... To tak jakby ktoś w Polsce nagrywał zjawisko opadów deszczu.
Zajebiste te małpki. Chętnie bym pojechała na ten Gibraltar
mówiłem, że czarnuchy od małp
Pierwsza myśl po przeczytaniu tytułu filmiku to że murzyn coś ukradł, ale zaraz sobie uświadomiłem że murzyna nikt nie nazwie "Małpką" tylko "jebanym czarnuchem"
po to miedzy innymi jest taka krótka smycz przy każdym aparacie, żeby go nie upuścić na ziemie , lub żeby nikt ci go nie ukradł
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów