Skończyło się jak zawsze. Lost Angeles
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Skończyło się jak zawsze. Lost Angeles
Tak się dzieje, gdy zjeby zaczynają personifikować sprzęt do uprawy bawełny.
Zabierzesz małpkę z Afryki, ale nie zabierzesz Afryki z małpy.
Zabierzesz małpkę z Afryki, ale nie zabierzesz Afryki z małpy.
Mały typowa małpa- jak jeden trzyma to kopie po głowie, jak wstał to od razu spierdolił.
Duży dostał na pizdę. No i dobrze.
Jak kiedyś jeździliśmy na dyskoteki, bijatyka była co tydzień. Co ciekawe, jeździł z nami wielki napakowany kolega i to on zawsze dostawał wpierdol. Po prostu przyciągał patologię i każdy chciał się z nim zmierzyć. Non stop chodził z pizdami pod oczami.
Nie widziałem go z 10 lat, a gdy spotkaliśmy się na ulicy, miał lekką pizdę pod okiem. Gdy spytałem co to, odpowiedział, że kilka dni temu zaczepił go jakiś najebany typ i znowu musiał się napierdalać
Jak kiedyś jeździliśmy na dyskoteki, bijatyka była co tydzień. Co ciekawe, jeździł z nami wielki napakowany kolega i to on zawsze dostawał wpierdol. Po prostu przyciągał patologię i każdy chciał się z nim zmierzyć. Non stop chodził z pizdami pod oczami.
Nie widziałem go z 10 lat, a gdy spotkaliśmy się na ulicy, miał lekką pizdę pod okiem. Gdy spytałem co to, odpowiedział, że kilka dni temu zaczepił go jakiś najebany typ i znowu musiał się napierdalać
smc napisał/a:
Duży dostał na pizdę. No i dobrze.
Przejebane życie pakera
Wygląda na dyskusję od diecie keto i jej zaletami nad dietą wegańską. Te tematy przyciągają ostrą wymianę zdań.
3 na 1 i jeszcze "you pussy!"... mam nadzieję że chociaż im karnet zabrali skoro na miejscu nikt nie rozstrzelał.
Na są siłownię poszły... Aha.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów