📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:14
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:00
🔥
Impreza firmowa
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@up
Nie pierdol, na cierpiącego człowieka mogę patrzeć z uśmiechem bo większej kurwy na tym świecie nie ma a nawet sobie co bardziej pojebani musieli szatana wymyślić by cokolwiek gorszego było, przynajmniej teoretycznie. Pokaż mi jakąkolwiek istotę we wszechświecie które choćby w 1% dorównała człowiekowi głupotą, bestialstwem i okrucieństwem. W porównaniu do przeciętnego psa człowiek to tylko kawał spierdolonej biomasy.
p.s. Chuj wam w dupę.
@no_name_1234
To powyżej to nie do Ciebie, wskoczyłeś kiedy pisałem.
Nie pierdol, na cierpiącego człowieka mogę patrzeć z uśmiechem bo większej kurwy na tym świecie nie ma a nawet sobie co bardziej pojebani musieli szatana wymyślić by cokolwiek gorszego było, przynajmniej teoretycznie. Pokaż mi jakąkolwiek istotę we wszechświecie które choćby w 1% dorównała człowiekowi głupotą, bestialstwem i okrucieństwem. W porównaniu do przeciętnego psa człowiek to tylko kawał spierdolonej biomasy.
p.s. Chuj wam w dupę.
@no_name_1234
To powyżej to nie do Ciebie, wskoczyłeś kiedy pisałem.
Kurwa trzeba mieś mocne nerwy do takiej roboty, ja chyba bym wyszedł na ulicę i zaczął zabijać ludzi...
Brawo dla pani.
Brawo dla pani.
Ja pierdolę po tytule woskowałem, że na harda powinno trafić- zoofilskie dewiacje.
T.zn. pewnie chuja bym zrobił ale serce się kraje
maohajsu napisał/a:
Moj pies jak go głaszcze to warczy.
To taka gra wstępna?
Spoko, sam mam trzy psiaki i to całkiem legalną hodowlę.
I tylko i wyłącznie sam je wyprowadzam, nie dlatego że to dzieci chciały, ale to ja chciałem.
Inaczej byłbym już w pierwszej fazie otyłości "Nie widzisz jak leży".
W porze propagandowych wiadomości 5-6 km i jest spoko.
cveljan napisał/a:
mój pies też tak kwiczy a nigdy mu nikt nic nie zrobił po prostu jest pojebany
Bardzo proszę o filmik z kartką z twoim nickiem i tym twoim debilnym psem ktory tak wyje, jeśli nie to wsadź se w dupe ten komentarz a każdy kto dał piwo temu idiocie łyka info jak stare dziady co to wierzą tvn'owi
Oczywiście przeproszę jeśli zobaczę
Nie no ja się wzruszyłem. A siwybis to typowy przykład niedojebania mózgowego.
siwybis napisał/a:
@up
Pokaż mi jakąkolwiek istotę we wszechświecie które choćby w 1% dorównała człowiekowi głupotą, bestialstwem i okrucieństwem.
Nie pierdol, a ciapaki?
pies do uspienia. jak juz tak reaguje na zwykle glaskanie to wole nie wiedziec co on przezyl. we lbie najebane to 100%. a potem oddadza do adopcji cos odjebie dziecko zagryzie i "ale on nigdy taki nie byl"...
cveljan napisał/a:
mój pies też tak kwiczy a nigdy mu nikt nic nie zrobił po prostu jest pojebany
Kto z kim przystaje...
Kurwa, popłakałam się. Nie mogę nawet sobie wyobrazić co ta biedna psina przeżywała. Mam nadzieję,że poprzedniego właściciela spotka sroga kara.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów