Jak to co roku nasze przygody z maluchem i 4 przyczepami.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Są lepsze zastosowania dla poczciwego kaszlaka:
(nie wiem czemu nie moge wstawić jako filmik, mógłbym prosić admina o poprawienie tego?)
[ Komentarz dodany przez: karinata: 2016-01-03, 01:23 ]
(nie wiem czemu nie moge wstawić jako filmik, mógłbym prosić admina o poprawienie tego?)
@up mnie zastanawia jedno, a mianowicie brak wyobraźni ludzi, którzy będąc na tego typu rajdach stoją na zewnętrznej a nie wewnętrznej stronie zakrętu. Już pół biedy na prostej stać ogólnie przy drodze, ale na zakręcie są bardzo duże szanse na to, że w nich wjedzie niż na prostej
@Szeryfian
Tak się składa, że czasem jeżdżę na rajdy w charakterze członka ekipy odpowiedzialnej za zabezpieczenie rajdu i również mnie zastanawia ta bezmyślność. Stanie sobie grupka osób na zewnętrznej "bo dobrze widać" i tłumacz takim, że jak będą tam stać to zginą... Ogólnie to miałbym to gdzieś, ale jak takie coś się stanie to za dupe pociągną mnie i organizatorów. Rajdy mają to do siebie, że załoga może wypaść z trasy w każdym miejscu - nawet na prostej - więc w zasadzie żadne miejsce tuż przy trasie nie jest bezpieczne dla widza Do tego takie imprezy często odbywają się na terenach wiejskich i nieraz można się spotkać z tłumaczeniem typu "Panie, ja jestem stąd", tak jakby to chroniło przed rozpędzonym pojazdem
Tak się składa, że czasem jeżdżę na rajdy w charakterze członka ekipy odpowiedzialnej za zabezpieczenie rajdu i również mnie zastanawia ta bezmyślność. Stanie sobie grupka osób na zewnętrznej "bo dobrze widać" i tłumacz takim, że jak będą tam stać to zginą... Ogólnie to miałbym to gdzieś, ale jak takie coś się stanie to za dupe pociągną mnie i organizatorów. Rajdy mają to do siebie, że załoga może wypaść z trasy w każdym miejscu - nawet na prostej - więc w zasadzie żadne miejsce tuż przy trasie nie jest bezpieczne dla widza Do tego takie imprezy często odbywają się na terenach wiejskich i nieraz można się spotkać z tłumaczeniem typu "Panie, ja jestem stąd", tak jakby to chroniło przed rozpędzonym pojazdem
Rozpędzić to tylko pół biedy, ale wyhamować już gorzej. Każda z przyczep waży pewnie dwa razy więcej niż ten maluch (jak nie więcej), więc pozdrawiam bębny hamulcowe!
Pozdrawiam kolegę z yt Zapraszam na fpr
z całym szacunkiem do rajdowca w maluchu, akurat w tej rajdówce to z malucha jest tylko paka prawdopodobnie
Szekter napisał/a:
Są lepsze zastosowania dla poczciwego kaszlaka:
Kierowca malucha śmiga jak zakonnica w filmach z żandarmami
9. "To jest sadistic, tu można wyzywać, nie szanować i mieszać ludzi z błotem" - a właśnie, że nie, SADYZDM TO NIE JEST BRAK SZACUNKU, KULTURY I ELEMENTARNEJ WIEDZY ORTOGRAFICZNEJ, a z tym niektórzy lubią sobie ten portal utożsamiać.
Szkoda tego maluszka co ciągnie te 4 przyczepy, to stary rocznik na cytrynkach i jest sporo wart, ja mam EL z 98r w bdb stanie i chętnie bym się za niego zamienił
Ponieważ szanuję dobro społeczne i spokój publiczny, nie wyrwę tych drzwi, aby rozprawić się z panem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów