mocy od chuja
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
58 minut temu
Bezsens. Trumna na kółkach. Jeszcze jakby wjebać porządną klatkę do środka no to kurwa powiedzmy ,że może być zabawka na jakieś weekendy a tak to przyjebiesz przy 50km/h i po tobie.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Wiemy, że masz umiejętności, ale fajnie by było nikogo nie zabić co?
fajny jebany. chciałbym mieć takiego.
Ja pierdolę, gdzie tu logika i sens pakować w wózek więcej hajsu niż jest warty.
Ja rozumiem, są fani malucha... ale trzeba w końcu pojąć, że to nie jest zajebiste, tylko wieśniackie.
Ja rozumiem, są fani malucha... ale trzeba w końcu pojąć, że to nie jest zajebiste, tylko wieśniackie.
SalvaCzoko napisał/a:
Ja pierdolę, gdzie tu logika i sens pakować w wózek więcej hajsu niż jest warty.
Na dobrą sprawę to po każdej wizycie na stacji benzynowej pakuje się w malucha więcej niż jest wart
To ty stary chyba nie wiesz jak to radocha widząc twarz dresa w bawarze 330 jak bierzesz ją spod świateł
SalvaCzoko napisał/a:
ze to jest "wieśniackie" powiedział lekarz o Tobie odbierając Cię z pizdy matki... moj pierwszy komentarz tutaj... starałem sie wytrzymywac... ale to juz przerosło moje siły
Zegary od motocykla, przerzucanie biegów, start silnika - Honda CBR 600
W tym kraju posiadanie hobby niedługo stanie sie karalne.... Banda debili wyżej...na chuj krytykujecie czyjąś pasje...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów