Gostek zapierdala sobie po lesie odjebaną furą
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
57 minut temu
Nawet spoko, w sumie kierowca chyba ma trochę pojęcia jak się obsługuje samochód, w każdym razie dał radę.
łezka się w oku kręci bo miałem suzuki swifta ten sam silnik, ale GS trochę inna wersja wyposażenia.
Fajny samochód na początek, żeby się nauczyć jeździć
Fajny samochód na początek, żeby się nauczyć jeździć
Jeśli myślisz, że Swift 1,3 to odjebana fura, to pora kupić Golfa Mark III w motorem 1,6 w gazie
brak klatki , brak kasku , brak dobrych pasów to tylko bardziej przyczynia sie do wyskoczenia z butów pozdrawiam kierowce i zachęcam do bezpieczeństwa i ocalenia sobie życia lub zdrowia bo być może masz pan talent do prowadzenia auta w rajdach
brak klatki , brak kasku , brak dobrych pasów to tylko bardziej przyczynia sie do wyskoczenia z butów pozdrawiam kierowce i zachęcam do bezpieczeństwa i ocalenia sobie życia lub zdrowia bo być może masz pan talent do prowadzenia auta w rajdach
przeca to polepiony filmik, wielkich umiejetnosci tu nie dostrzegam......
Piłowałem tak kiedyś malucha i dużego fiata, które należały do wujka na wakacjach na wsi. Maluch już z pola nie wrócił ;]
za muzę z NFS w takim filmiku należy się lincz !
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów