📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
ostatnio tak się uśmiałem jak czytałem treny Kochanowskiego...
Jak tam przygotowania do bierzmowania?
ja tam się aż oplułem
równie dobrze kozę można wkleić zamiast tego dziecka ;]
9. "To jest sadistic, tu można wyzywać, nie szanować i mieszać ludzi z błotem" - a właśnie, że nie, SADYZDM TO NIE JEST BRAK SZACUNKU, KULTURY I ELEMENTARNEJ WIEDZY ORTOGRAFICZNEJ, a z tym niektórzy lubią sobie ten portal utożsamiać.
banda czarnuchów
Dzieciak będzie wyglądał, jak ten kot leżący na rurze
Cytrian napisał/a:
Sporo tu żydostwa w komentarzach.
Żyda to sobie poszukaj na krzyżu
hogg napisał/a:
Żyda to sobie poszukaj na krzyżu
Zapewne za kilkanaście/kilkadziesiąt lat w Europie dominować będzie Islam, gdy każą Ci, lub twoim synom dymać kozy, a córce wyleją kwas na twarz ponieważ nie nosiła burki, to wtedy przypomnisz sobie o tolerancyjnej religii.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów