taka prawda jak jakiś skurwęsyn zajedzie tobie drogę,ale mrygnie awaryjką ciśnienie opada i powraca wiara że to nie jebana rosja.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
taka prawda jak jakiś skurwęsyn zajedzie tobie drogę,ale mrygnie awaryjką ciśnienie opada i powraca wiara że to nie jebana rosja.
Ja tam zawsze mrugam, i od razu jakoś lżej na sercu przy jeździe 50 lewym pasem albo wymuszaniu pierwszeństwa.
a powinno się naprzemiennie kierunkowskazami mignąć ale mimo wszystko kultura przede wszystkim.
Tak kurwa, bo oczywiście w tym zacofanym kraju trzeba za wszystko dziękować, bo "o patrz marian, wpuściłem dziada, a ten chuj nawet nie podziękował".
W normalnym cywilizowanym kraju takie zachowania jak wpuszczanie są normalne i nikt za to nie dziękuje, bo nie oczekują nic od siebie, to jest normalne, ale nie u nas.
Rozumiem machnięcie ręką czy kiwnięcie głową, ale kurwa światła awaryjne są od czego innego.
W normalnym cywilizowanym kraju takie zachowania jak wpuszczanie są normalne i nikt za to nie dziękuje, bo nie oczekują nic od siebie, to jest normalne, ale nie u nas.
Rozumiem machnięcie ręką czy kiwnięcie głową, ale kurwa światła awaryjne są od czego innego.
@Up,
Chcesz Troche maści? To ci pooożyczę
Widzisz, a my jesteśmy w niecywilizowanym kraju i OSOBIŚCIE mrugnę, jak też lubie gdy ktoś mi mruga.
MAM KURWA TAKI FETYSZ i cieszę się wtedy.
a normalnie to musiałbym smarowac dupe maścią
Chcesz Troche maści? To ci pooożyczę
Widzisz, a my jesteśmy w niecywilizowanym kraju i OSOBIŚCIE mrugnę, jak też lubie gdy ktoś mi mruga.
MAM KURWA TAKI FETYSZ i cieszę się wtedy.
a normalnie to musiałbym smarowac dupe maścią
pierdolisz teken. najpierw musimy sie tego nauczyć,a przy nauce najwazniejsza jest nagroda.jak w tresurze. jak pan nie da,to pies drugi raz nie powtorzy. Ja jadac moto dziekuje kazdemu,kto mnie wpusci,przepusci czy zjedzie metr w prawo. Lewa w górę i wiem,ze ktoś zapamieta,ze nie tylko kurwy jezdzą na moto. Zresztą-jak ktoś w autobusie ustapi ci miejsca(taki tam przykład tylko),to słowem byś sie do niego nie odezwał?
mi kiedyś tir mrygnoł awaryjką tylko że ja jechałem tył napędem pod górę przez świeży gruby śnieg i nie dałem radę szybciej jak 40 km/h
up: Wszyscy pierdolicie. Dzięki temu magicznemu przyciskowi możesz zaparkować samochód gdziekolwiek chcesz.
za to jak kogoś wpuścisz gdy się wbija na chama a tobie się spieszy ale myślisz sobie że "niech mu będzie" i ci taki nawet raz nie mrugnie to wkurw sięga zenitu.
@tratatalo , nie dziwie sie , ze nie mogles szybciej niz 40 pod gore , jak jestes takim kierowca , co uwaza , ze jak wcisnie mocniej gaz , to szybciej pojedzie , a jak mocniej depnie hamulec , to sie szybciej zatrzyma - co oczywiscie jest nieprawda w pewnych warunkach - na przyklad gruby swiezy snieg .
Pieprzycie równo. Słyszałem opinię obcokrajowca, że kierowcy w Polsce mają właśnie to niesamowite przyzwyczajenie do komunikacji między sobą. Wykształciły się u nas znaki (jak właśnie awaryjne, światła "długie" czy trąbienie, a nawet gesty) które nie są spotykane w innych krajach, zrozumiane są tylko u nas i pozwalają na swobodną komunikację pomiędzy kierowcami.
I nie jest to jakimś przejawem "zacofania" naszego kraju. Oczywiście awaryjne służą do czegoś innego, jednakże u nas ich używanie, w zależności od kontekstu sytuacji, jest różnorako (i zawsze poprawnie) rozumiane.
I nie jest to jakimś przejawem "zacofania" naszego kraju. Oczywiście awaryjne służą do czegoś innego, jednakże u nas ich używanie, w zależności od kontekstu sytuacji, jest różnorako (i zawsze poprawnie) rozumiane.
teken napisał/a:
Tak kurwa, bo oczywiście w tym zacofanym kraju trzeba za wszystko dziękować, bo "o patrz marian, wpuściłem dziada, a ten chuj nawet nie podziękował".
kurwa, gościu, to już nawet kultura osobista wyszła z mody?
"patrz skurwysyna, podziękował mi, jebany cwel z niecywilizowanego kraju przyjechał, niech spierdala"
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów