📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
58 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Odnośnie hackerów. Słyszałem że "Anymous" odświeżają pulpit w biose, czy to prawda?
Ja w firefoxie kliknąłem prawym i wcisnąłem zbadaj element. Tam na dole jest taki przycisk widok 3d. Ja pierdole jaki szał. Prawie jak w jakimś matrixie. Internet w 3d. Widzę że mam jakieś kurwa nieodkryte jeszcze zdolności hakierskie.
Co do tego dzieciaka, wystarczy odświeżyć stronę i już jest wszystko git. To taka rada gdyby jakiś gimbozord wierzył że tak się da naprawdę.
Co do tego dzieciaka, wystarczy odświeżyć stronę i już jest wszystko git. To taka rada gdyby jakiś gimbozord wierzył że tak się da naprawdę.
Pro elo ogary, niedługo przez czystego htmla będziecie banki okradać.
Z firebugiem oczywiście.
Z firebugiem oczywiście.
ironią w ryj
♣ napisał/a:
Jaki dobry tutorial
Teraz będę mógł hakierować sadola i stawiać sobie sam piwa
4ever alone ... ?
No wszystko fajnie, ale nic mu to nie da. Mały idiota a nie haker
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów