📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
41 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:16
🔥
Chyba dotarło
- teraz popularne
Fatality .
Stara się nie przejęła wiec nie ma chyba u nich 500 + XD
Stara się nie przejęła wiec nie ma chyba u nich 500 + XD
fajna rodzina, ten śmiech w tle
Matka też spoko
Typowy przykład selekcji naturalnej.. Młody prędzej czy później wykituje.
Kiedyś dostałem deską od huśtawki prosto w czoło. Nie było wtedy rezonansu magnetycznego lub badania EDG. Do tej pory żyję i jestem całkiem normalnym i zyczajnymczłoqiekeimsneis sjd ckcic skao xks sjw sjwk qk.
Klawiatura wyleciała.
Oby mleczaki. Hehe
Oby mleczaki. Hehe
Kurde, mam taki wspomnienie z dzieciństwa - miałem ok 5-6 lat, byłem z babcią na placu zabaw, na huśtawce właśnie - i jakiś dzieciak może z rok młodszy, podbiegł z boku tak, że kantem tej huśtawki go jebłem w czoło. To był pierwszy szok, a drugi, że babcia złapała mnie tylko i długa z tego placu zabaw! Nigdy o tym później nie rozmawialiśmy.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów