A tam pierdolicie, chociaż was akurat lubię. Dla mnie sadol jestem miejscem, gdzie człowiek może się czegoś nauczyć. Sadol jest miejscem, w którym możemy zobaczyć prawdziwe życie. Czyli krew, pot i łzy ... oraz laski z kutasami, ale to inna para kaloszy. Powiedzcie gdzie możecie zobaczyć człowieka z flakami na wierzchu? I co zrobicie, gdy spotkacie taka potrzebującą osobę na ulicy, w rzeczywistości? Gówno, bo będziecie w szoku, gdyż widzicie takie coś pierwszy raz. Natomiast Hard przyzwyczaja was do takich rzeczy i w kryzysowej sytuacji podejmiecie działanie, a nie będziecie stać jak pizdy. Prawdziwie życie nie jest takie jak przedstawiają je media, czy jak uczą w szkole. Rodzice starają się trzymać dzieci z dala od zła tego świata, co według mnie jest złe. Powinniśmy uświadomić dzieci, że życie to nie tylko Słońce i tęcza, ale przede wszystkim podłe i okrutne miejsce, w którym trzeba sobie jakoś radzić. Dlatego sadol jest dobrym miejscem do nauki prawdziwego świata. Kończysz 18 lat, wchodzisz na harda i widzisz, że Brazylia to nie tylko karnawał w Rio, ale miejsce gdzie ujebią Ci łeb za portfel, że na Ukrainie na prawdę trwają walki i ginęli, giną ludzie, zwróćcie że takie rzeczy dzieją się blisko granicy, że multi-kulti to jakiś chory pomysł, że muzułmanie wcale nie przyjeżdżają tu, by robić nam dobrego ostrego kebsa.
Może trochę odjechałem od tematu, bo w końcu piszemy o temacie z modelowaniem ... Chodzi mi o to, że sadol uczy i bawi. Taki filmik buduję naszą kreatywność. Może kogoś zachęci do modelowania, co osobiście sam lubię robić. Zawsze to lepsze zajęcie niż pisanie komentarzy typu:
ironik napisał/a:
Och jakie to ambitne w chuj
Fajny filmik, piwko! Pozdrawiam.