18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Adam19800605 2022-09-28, 17:15
Gościu prze huj walnęli się przede mną chyba rozjebali się
Zgłoś
KreatorRzeczywistosci 2022-09-28, 17:41
Cweldo24 napisał/a:

i jak tu ufać ludziom kurwa

youtube.com/results?search_query=nigdy+nie+ufaj+nikomu
Zgłoś
saves 2022-09-28, 17:45 2
UWAGA!!!!!!
Zgodnie z ostatnimi zmianami PRD, osobówka w tym wypadku miała pierwszeństwo!!!!
Poważnie, kurwa. Nasi tytani intelektu to wymyślili.
Zgłoś
baronturbina 2022-09-28, 17:48
Szary_Jeleń napisał/a:

Dobrze, że zerwał przodem, a nie w drzwi kierowcy... Mam nadzieję, że gościowi z ciężarowego nic się nie stało i że odszkodowanie będzie git.

W tym wypadku trudno powiedzieć. Wyjebal na lewy bok. W sumie jeśli kierowca tira ucierpiał to mógł by z tej pizdy niezłe odszkodowanie ugrać. Cos w stylu „jazda szosa z ładunkiem to była największa pasja a teraz lek przed kierownica depresja”.
Zgłoś
Havelock 2022-09-28, 17:52 6
saves napisał/a:

UWAGA!!!!!!
Zgodnie z ostatnimi zmianami PRD, osobówka w tym wypadku miała pierwszeństwo!!!!

Ja tam widzę znak "Ustąp pierwszeństwa", więc chyba jednak nie.

I balanced all, brought all to mind, the years to come seemed waste of breath, a waste of breath the years behind, in balance with this life, this death.
Zgłoś
kothletino 2022-09-28, 18:44
Wyjebał tira osobówką? Wyjebał.
Zgłoś
krzysieks997 2022-09-28, 19:50
Masz racje..też to czytałem..weszło to już? Zmieniła się definicja skrzyżowania m.in
saves napisał/a:

UWAGA!!!!!!

Zgłoś
Szakalat 2022-09-28, 20:17 3
Dobrze że trąbił, byłoby gorzej
Zgłoś
Pajonk500 2022-09-28, 22:03
Panie. Ja 20 lat tak wyjeżdżałem więc ewidentna wina cięzarówki
Zgłoś
baronturbina 2022-09-28, 23:11 1
Szary_Jeleń napisał/a:

Dobrze, że zerwał przodem, a nie w drzwi kierowcy... Mam nadzieję, że gościowi z ciężarowego nic się nie stało i że odszkodowanie będzie git.

W tym wypadku trudno powiedzieć. Wyjebal na lewy bok. W sumie jeśli kierowca tira ucierpiał to mógł by z tej pizdy niezłe odszkodowanie ugrać. Cos w stylu „jazda szosa z ładunkiem to była największa pasja a teraz lek przed kierownica depresja”.
Zgłoś
smc 2022-09-28, 23:27
Osobówką upolował leszcza. To było skrzyżowanie równorzędne.
Zgłoś
Kici-Kici 2022-09-29, 2:56
cipa do kwadratu =
Zgłoś
n................l 2022-09-29, 3:51
Kurwa tutaj też tytani intelektu się pojawiają co nie wiedziały wcześniej czym było skrzyżowanie, naoglądali się pierdół w internecie i robią za specjalistów... Zamknijcie mordy czasami po prostu, z zyskiem dla każdego.
Zgłoś
Kat-men-Du 2022-09-30, 13:52
A po chuj ten klakson?
Zgłoś
sard 2022-12-24, 16:58
I jeszcze klasycznie ten kurwol co nagrywał napierdalał sobie na telefonie... co za tępe dresiarstwo za kółka wsiada.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów