da Silva rozpiął rozporek w autobusie i zaczął się ocierać o pewną kobietę, jak widać, odrzuciła jego zaloty
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Fajna ostra dziewucha. Jak Karolina Traper.
Ameryka Płd. to jednak jedna, wielka dżungla. Również mentalna.
a ci apostołowie sprawiedliwości stygmatyzujący złodziei to też bandy skurwysynów, którzy znaczą konkurencyjnych dealerów lub w ten sposób wręczają ostateczne wezwanie do zapłaty
Odpierdala jej bez kutasa, zrobiłaby światu przysługe i mu się wypięła na 2 minuty
Fajna dupka
Akurat tu trzymam stronę zboka
Akurat tu trzymam stronę zboka
@ kickyourheadoff Z twojej wypowiedzi wnioskuję, że Tobie facet przykładający fiuta do dupy nie przeszkadza?
Jak na możliwości Da Silwów,to była wersja super extra lajt,SugarFri.
robak123123 napisał/a:
tesz bym sie ocierał
Sprawdzając profil i fałszywą płeć sądzę, że o facetów
Niech spierdala oblech jebany, ma szczęście że na paru lekkich się skończyło, nieudacznik jebany.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów