📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
55 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
pfff jebany pies.
AyCaramba napisał/a:
pfff jebany pies.
tak... HWDP JP100% i jeszcze jakies pierdolenia...
jak Ci "ziomal" zapierdoli komorke to bedziesz na policje dzwonil i plakal jak niemowle. Jak tatusiowi w autko ktos stuknie - telefon na policje a nie do kumpli prawda?
a wracajac do filmiku... ten lysy smiesznie bije piesciami - jak na starych filmach
JaTylkonaChwile napisał/a:
tak... HWDP JP100% i jeszcze jakies pierdolenia...
jak Ci "ziomal" zapierdoli komorke to bedziesz na policje dzwonil i plakal jak niemowle. Jak tatusiowi w autko ktos stuknie - telefon na policje a nie do kumpli prawda?
a wracajac do filmiku... ten lysy smiesznie bije piesciami - jak na starych filmach
Koleś komentuje zachowanie policjanta. Przekroczenie uprawnień. Atakowanie bez celu.
A Ty pedale takie nudy wypisujesz..
Nie wypisuj swoich projekcji jak byś rozgryzł każdego po jednym zdaniu. Gość na filmie wykorzystuje swoją pozycję i przewagę liczebną, normalny policjant uspokaja gościa w koszulce który widać że jest zdenerwowany ale nie stanowi absolutnie żadnego zagrożenia. Tłumaczy coś o czym myśli że ma rację. A jebany pies wali go z liścia z partyzanta jak by był Sebą. Nieważne jak spoliczkowany typ zareaguje to i tak ma przejebane.
Post został skasowany z powodu obraźliwego słowa skierowanego do użytkownika, a drugi raz za cenzurowanie obraźliwych słów. Serio??
Teraz dobrze panie moderatorze, czy dalej coś uwiera w dupie?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów