Ludzie żadnej godności już kuźwa nie mają...
W zeszłym roku ktoś ukradł mi nową bieliznę z suszarki, którą miałam na zewnątrz... Sick!!!
Jest koleś, który pracował dla nasa, kiedyś mu zajebali paczke wiec od kilku lat wypuszcza nowe edycje fejkowych przesyłek, gdzie po otwarciu paczki nagrywają otwierajacych, rozsypuja brokat, psikaja smierdzacym sprejem, oraz oczywiscie loguja pozycje GPS.
Cudowne te filmiki są, krzyk, przerażenie, agresja.
Najlepsi są Ci, co nie mogli się doczekać i otwierają paczki w samochodach, smród i brokat w całym wozie
Najlepsi są Ci, co nie mogli się doczekać i otwierają paczki w samochodach, smród i brokat w całym wozie
Linka poproszę
Hihi, szkoda, że nie ma nagrania, jak gość otwiera tę paczkę
Ludzie żadnej godności już kuźwa nie mają...
W zeszłym roku ktoś ukradł mi nową bieliznę z suszarki, którą miałam na zewnątrz... Sick!!!
Pewnie jakiś sadol przechodził i zawalił aby wąchać wieczorami
na jego kanale znajdziesz też wersje 1.0 oraz 2.0
1.0 - od tego sie wszystko zaczelo
2.0
Jest koleś, który pracował dla nasa, kiedyś mu zajebali paczke wiec od kilku lat wypuszcza nowe edycje fejkowych przesyłek, gdzie po otwarciu paczki nagrywają otwierajacych, rozsypuja brokat, psikaja smierdzacym sprejem, oraz oczywiscie loguja pozycje GPS.
Fajnie ale mogły by wybuchać smrodem na dziki, albo jakimś półpłynnym gównem. Tak żeby rzygali.
ŁaŁ... a wiesz, ze nie tylko Ty jesteś taki super cyk pyk fuch... i dużo ludzi już o tym typie wie? Nam wrazenie ze nigdy na dłużej nie „zabłądziłeś na yt”
Pewnie nowy..
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów