3...2...1... start
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ciekawe że tekst z błędem, nasz mózg na szybko potrafi przeczytać jako poprawny.
Zaraz znajdzie się pewnie jakiś pryk który powie "wyście chyba pedały kobiety nie widzieli..." i doda "kochanego ciałka nigdy za wiele"
jebany kwejk
Niezłe, niezłe. Dostałoby piwo, gdyby nie błąd w "wolał". Jeśli nie został zrobiony celowo, żeby przykuć uwagę, co by mnie wkurwiło, to musiał tego mema zrobić jakiś pierdolony leniwiec, któremu nie chciało się już tego poprawiać, co też mnie wkurwia. Ergo, piwa ni ma.
SupremeLeader napisał/a:
Ciekawe że tekst z błędem, nasz mózg na szybko potrafi przeczytać jako poprawny.
Bo dojrzali ludzie czytają już całe słowa a nie pojedyncze literki składają tak jak dzieci.
Tekos napisał/a:
Zaraz znajdzie się pewnie jakiś pryk który powie "wyście chyba pedały kobiety nie widzieli..." i doda "kochanego ciałka nigdy za wiele"
Chyba ty kurwa
SupremeLeader napisał/a:
Czytałem kiedyś gdzieś, że nasz mózg zwraca uwagę na pierwszą i ostatnią literę. Te w środku nie muszą być dobrze poukładane, byleby to były litery wchodzące w skład tego wyrazu, a nie jakieś inne. Z tego co widzę tutaj to nawet nie musza być wszystkie, byle by wyraz na pierwszy rzut oka wyglądał podobnie. Ciekawe.
krasnal_hałabała napisał/a:
Bo dojrzali ludzie czytają już całe słowa a nie pojedyncze literki składają tak jak dzieci.
Nie zmienia to faktu że razi jak chuj.
Zawsze się zastanawiam jak ludzie mogą robić błędy w memach, to jest jedno zdanie góra 2. Problem przeczytać co się napisało przed uploadem?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów