Chyba mu się znudził
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jakby go zjadl na sam koniec filmiku to wtedy bo to mialo to, cos, w sobie dobrego.
jasypan napisał/a:
Cóż to był za twór?
Wg mnie opryszczka. Tylko pewnie gmyrał przy tym brudnymi łapami i trochę zaropiała...
Edit: Cofam to co napisałem......
Eee tam, jaka opryszczka? To był czop ropny czyraka - nawiasem mówiąc, powstałego od grzebania brudnymi łapami pod nosem. Na piwko zasługuje gość bo nawet łzy nie uronił a w tym miejscu takie gówno boli jak chuj.
Jeśli już ktoś wpadnie na zajebisty pomysł wyjmowania takiego gówna kombinerkami to proponuje się zaopatrzyć w jakąś maść antybakteryjną nadającą się do głębokich ran. Następny film nagra bez połowy nosa jak się zakażenie wda.
jasypan napisał/a:
Cóż to był za twór?
Giez, tak zwane latajace skurwiele, polecam wpisac fraze "botfly" w youtuba dla doedukowania sie. "Larwy gzów są pasożytami zwierząt. Pasożytują w drogach oddechowych, skórze lub zatokach ssaków."
To larwa gzy ludzkiej. Gdy owad siada na człowieku jajeczka spadają na jego ciało. Pod wpływem ciepła wykluwają się z nich małe larwy, które wgryzają się pod skórę i tam pasożytują.
oł sziet maderfaker!
Nie znalazłem jak to się nazywa po Polsku, po angielsku 'Trichilemmal cyst'
liv52 napisał/a:
Nie znalazłem jak to się nazywa po Polsku, po angielsku 'Trichilemmal cyst'
To nie jest żadna cysta czyt. syf tylko robaczek-pasożyt gza ludzka.
sadistic.pl/giez-mily-owad-vt244017.htm
Macie materiał z przed kilku lat, ale tam smieszki hiszki wrzucili na harda...
Macie materiał z przed kilku lat, ale tam smieszki hiszki wrzucili na harda...
Komarecka napisał/a:
Giez, tak zwane latajace skurwiele, polecam wpisac fraze "botfly" w youtuba dla doedukowania sie. "Larwy gzów są pasożytami zwierząt. Pasożytują w drogach oddechowych, skórze lub zatokach ssaków."
Tak widze ostatnio czesto sie udzielasz. A cycki pokazalas wpierw
Trzeba przyznac ze ma dlugowlosy ma jaja, wiekszosc rurkowcow by sie zesrala ;P
Dlatego też często takie miejsce zakleja się np taśmą klejącą aby larwa umarła i była łatwiejsza do usunięcia.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów