Patrząc na niektóre komentarze pod postami zastanawiam się, czy ten dzieciak czasem nie siedział kiedyś za długo na sadolu
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ale co sadzają małą na krzesełku żeby sobie obserwowała że zna takie wyrażenia czy amerykańska normalna patologia?
Przecież ona nie ma nawet 12lat w takim wieku nie wiedziałem co znaczy stosunek intymny.
Przecież ona nie ma nawet 12lat w takim wieku nie wiedziałem co znaczy stosunek intymny.
Bardzo dobrze tępej matce odpowiedziała. Kurwa jak można się tak zwracać do własnego dziecka?
Cytat:
w takim wieku nie wiedziałem co znaczy stosunek intymny.
Tak, kurwa. Bo ci uwierzymy, że w wieku 12 lat nie trzepałeś sobie gruchy dzień w dzień do pisemek typu 'twój weekend'...
Młoda nawet nie musi rozumieć co powiedziała matka ani co sama odpowiedziała. Nasłuchała się jak starsi odpowiadają na takie teksty to powtarza.
Maupajoke napisał/a:
Ale co sadzają małą na krzesełku żeby sobie obserwowała że zna takie wyrażenia czy amerykańska normalna patologia?
Jak słyszysz j. angielski od razu myślisz, że to USA? Przecież to brytole
@up Chuj nie masz racji! Wywnioskowałeś to po kierownicy po prawej stronie, ale to błąd bo akcent mają iście amerykański. Ten film jest odwrócony, spójrz na sznurki od bluzy tej laski. Są tam napisy które ewidentnie są lustrzanym odbiciem.
BUSTED!
BUSTED!
waloos napisał/a:
@up Chuj nie masz racji! Wywnioskowałeś to po kierownicy po prawej stronie, ale to błąd bo akcent mają iście amerykański. Ten film jest odwrócony, spójrz na sznurki od bluzy tej laski. Są tam napisy które ewidentnie są lustrzanym odbiciem.
BUSTED!
nagrane przednią kamerą. Selfiecam. elo
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów